İkimizin Yerine 368. bölüm izle - İkimizin Yerine 10 Eylül Salı yeni bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 368. bölümüyle 10 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, heyecanla İkimizin Yerine 368. bölümü izlemek istiyor. İkimizin Yerine 368. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Detayları sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine 368. bölüm izle - İkimizin Yerine 10 Eylül Salı yeni bölüm fragmanı ve özeti
Yayın Tarihi: 9.09.2019 12:51:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 368. bölümüyle 10 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 368. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 368. bölüm fragmanı ve özeti ile birlikte Yeni bölüm detaylarını bu haberimizde sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde (367. bölümde) Shiv'in babası Anup hafızasını kaybeder ve herkes onun toparlanması için uğraşır. Ganga ise hamiledir ve çok risklidir. Çocuğunu aldırmak zorunda olan Ganga, eğer bunu yapmazsa hayatını kaybedebilir! Dadisa bu duruma çok üzülür ama yapacak bir şey yoktur! Ganga, gebeliğinin 5. haftasındadır ve bebeğini aldıramamaktadır. Ganga'nın yaşaması bir mucize olacaktır ama çocuk doğacak mıdır? Evdekiler Ganga için her şeyi yapıyor! 

Anandi denize düşer ve boğulma tehlikesi yaşar! Anup denize atlayıp Anandi'yi kurtarmaya çalışır. Bakalım Anup ANandi'yi kurtarabilecek mi?


İkimizin Yerine 368. Bölüm Özeti İzle - 10 Eylül Salı İkimizin Yerine özeti

İkimizin Yerine dizisi 368. bölümde Ganga doğum yapıyor! Ganga bebeğini dünyaya getirecek. Jagdish ve tüm ev ahalisi de onun yanında! Zorlu doğumda Ganga ve bebeği hayatta kalacak mı? Bu doğum Ganga için büyük risk taşıyor! 

İkimizin Yerine 368. Bölüm Fragmanı İzle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 368. bölümüyle 10 Eylül SAlı günü saat 16:10'da izleyiciyle buluşacak. İkimizin Yerine 368. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR