İkimizin Yerine 366. bölüm izle - 8 Eylül İkimizin Yerine 366. bölüm Ganga Hamile!

Kanal 7'nin çok sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 8. Eylül pazar günü 366. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin izleyicileri ise İkimizin Yerine 366. bölümü ve yeni bölümün tüm detaylarını her yerde araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 366. bölüm fragmanı ve özetinin ayrıntıları haberimizde...

İkimizin Yerine 366. bölüm izle - 8 Eylül İkimizin Yerine 366. bölüm Ganga Hamile!
Yayın Tarihi: 7.09.2019 18:00:00

Kanal 7'nin haftanın her günü yayınlanan sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 366. bölümüyle 8 Eylül Pazar günü izleyicisiyle buluşuyor. İkimizin Yerine 366. bölümde Ganga'nın hamileliği bomba etkisi yaratacak. Daha önce rahminde sıkıntı olduğunu ve hamile kalmasının tehlikeli olduğunu öğrenen Ganga tüm bu sıkıntıya rağmen hamile kaldı. Ancak buna başta Jagdish olmak üzere herkesin karşı çıkacağını bilen Ganga bunu kimseye söylemedi. 

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde hassas günler geçiren Ganga hamile olduğunu öğrendi. Bunu herkesten gizlemeye karar veren Ganga, sağlığına dikkat etmesi gerektiğinin farkındaydı. Aynı zamanda hamileliğinin ortaya çıkmamasını sağlamalıydı. 

İkimizin Yerine 366. Bölüm Özeti Yayınlandı!




Dadisa ve Jagdish ile birlikte tapınağa giden Ganga, tapınağın merdivenlerini görünce çok endişelendi. Merdivenleri nasıl çıkacağını düşünen Ganga gelmemeyi teklif etse de Jagdish ve Dadisa ona kızdı. Sonrasında merdivenleri çıkmaya başlayan Ganga yarısına geldiğinde daha fazla dayanamadı ve oturdu. Ona kalkmasını söyleyen ve çocuk gibi mızmızlandığını söyleyen Jagdish ise duyduğu gerçekle şok oldu. Dayanamayan Ganga hamile olduğunu söyleyince herkes şok oldu. 

İkimizin Yerine 366. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 366. bölümüyle 4 Eylül Çarşamba günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Diziyi izlemek isteyen herkes İkimizin Yerine 366. bölüm fragmanını araştırıyor ancak fragman henüz yayınlanmadı. Yukarıdan İkimizin Yerine 366. bölüm özetini izleyebilirsiniz, fragman da yayınlandığında paylaşılacak, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR