İkimizin Yerine 364. bölüm fragmanı ve özeti izle - İkimizin Yerine 6 Eylül Cuma yeni bölüm

Kanal 7 ekranlarının günlük yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, 364. bölümüyle 6 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 364. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 364. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 364. bölüm fragmanı ve özeti izle - İkimizin Yerine 6 Eylül Cuma yeni bölüm
Yayın Tarihi: 5.09.2019 16:48:00

Kanal 7 ekranlarının günlük yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, 364. bölümüyle 5 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 364. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 364. bölüm detaylarını sizler için hazırladık. Shiv, gerçek annesi olan 'yengesi' ile konuşuyor! Sanchi ise annesini Shiv'e karşı dolduruyor! 

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Shiv'in gerçek ailesi ortaya çıkmıştır! Shiv'in annesi aslında yengesidir ama gerçek annesine anne demeyecektir! Çünkü Hıravati'nin güceneceğinden korkar! Hıravati ise Alog ve diğerlerinin kendisine söylediği yalanla başa çıkmaya çalışır. Anandi, Shiv'i annesiyle konuşmaya ikna etmeye çalışır. Siv'in gerçek annesi yıllardır yenge dediği Menakşi'dir! Ailedeki herkes yıpranmıştır! Shiv ise annesi bildiği kişiden vazgeçmeyecektir! Shiv, gerçeklerle bakalım nasıl yüzleşecek?

İkimizin Yerine 364. bölüm özeti Yayınlandı! 




İkimizin Yerine dizisi 364. bölümüyle, 6 Eylül Cuma günü saat 16:10'da yayınlanacak. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

İkimizin Yerine Son Bölüm Özeti izle 



Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 363. bölümüyle 5 Eylül Perşembe günü saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizi sevelrer şimdiden 363. bölümü araştırıyor ancak İkimizin Yerine 363. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. Şimdilik 363. bölüm özetini yukardan seyredebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR