İkimizin Yerine 362. bölüm fragmanı ve özeti izle - 4 Eylül İkimizin Yerine YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 362. bölüm heyecanı yaşanıyor. Dizi severler, şimdiden 4 Eylül İkimizin Yerine 362. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 362. bölümde Shiv ne yapacak? Gerçek babasını bulabilecek mi?

İkimizin Yerine 362. bölüm fragmanı ve özeti izle - 4 Eylül İkimizin Yerine YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Yayın Tarihi: 3.09.2019 11:33:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 362. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 362. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 362. bölümde Shiv ve ailesi yüzleşecek! Alog, neler yapsa da Shiv'in gerçeği öğrenmesine engel olamıyor! Bu konuda Anandi suçlanacak!  Dizi severler İkimizin Yerine 362. bölüm fragmanı ve özetini merak ediyor.

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Shiv, gerçeği öğrenmeye bir adım daha yaklaşıyordur ancak Alog onlardan hızlı hareket edip, Shiv ve Anandi'nin hastaneye kayıtlarına ulaşmasından önce Shiv'e ait kaydın olduğu sayfayı yırtar. Shiv ve Anandi hastaneye gittiklerinde bu kaydı bulamazlar oysa Anandi geçtiğimiz gün görmüştür! Shiv, gerçeğe artık çok yakındır! 

İkimizin Yerine 362. Bölüm Özeti izle




İkimizin Yerine dizisinde Ganga, çocuğunun olmayacağını öğrenince perişan olmuştur! Ganga, hamilelik testi yaptırır ve sonuç pozitiftir! Ganga hamiledir! Ancak bu bir takım sorunları da beraberinde getirir. Hıravati, Shiv'in kendi doğurduğu çocuk olmadığını iyice anlar ve eve gelip tüm aileden hesap sorar! Gerçekler artık öğrenilecektir. Tüm gerçekler açığa çıkacaktır.

Shiv'in annesi, aslında Shiv'in teyzesi mi? Geçmişte neler yaşandı? Tüm bunlar büyük bir heyecanla yeni bölümde cevaplanıyor.

Yeni bölüm özeti henüz yayınlanmadı, yukarıdan geçmiş bölüm özetini izleyebilirsiniz, iyi seyirler. (Yeni özet yayınlandığında paylaşacağız.)  

İkimizin Yerine 362. Bölüm Fragmanı İzle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 362. bölümüyle 4 Eylül Çarşamba günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 362. bölüm fragmanını araştırıyor ancak fragman henüz yayınlanmadı. Yukarıdan İkimizin Yerine 362. bölüm özetini izleyebilirsiniz, fragman da yayınlandığında paylaşılacak, iyi seyirler dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR