İkimizin Yerine 361. bölüm İzle - İkimizin Yerine 3 Eylül SHİV'in GERÇEK BABASI ORTAYA ÇIKIYOR!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 361. bölümü izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 361. bölümde Shiv gerçek babasını buluyor! 361. bölüm fragmanı ve özeti izle seçeneğiyle haberimizde...

İkimizin Yerine 361. bölüm İzle - İkimizin Yerine 3 Eylül SHİV'in GERÇEK BABASI ORTAYA ÇIKIYOR!
Yayın Tarihi: 2.09.2019 17:15:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 361. bölümü izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 361. bölümde Shiv gerçek babasını buluyor! Shiv geçmişiyle adeta yüzleşiyor!

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Anandi ve Shiv, geçmişteki gerçeğe bir adım daha yaklaşırlar ve Shiv artık bir şeylerin doğru olmadığından kesin olarak emindir! Shiv, gerçek ailesini bulmak için yola çıkarken Alog ve Shiv'in annesi de bunu engellemeye çalışırlar.

İkimizin Yerine 361. bölümde Neler Olacak?

Shiv, gerçek babasını bulur! Shiv, geçmişiyle yüzleşir ve Alog ile annesi sandığın kadının gerçek annesi ve babası olmadıklarını net olarak öğrenir! Shiv'in gerçek babası, sokaklarda yatıp kalkan fakir bir adamdır! 


İkimizin Yerine 3 Eylül 361. Bölüm Özeti Yayınlandı!



İkimizin Yerine dizisinin 361. bölümünde Shiv, gerçek aielsini bulmaya yaklaşıyor. Shiv'in gerçek babası, sokakta yaşayan, fakir bir adam mı? Alog ve Shiv'in annesi ise Anandi'ye gerçeği anlatmaması için neler söyleyecek? Alog Anandi'den şüpheleniyor.

İkimizin Yerine 361. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle 3 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanını araştırıyor ancak İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 361. bölüm özetini izleyebilirsiniz.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR