İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı izle - 3 Eylül İkimizin Yerine yeni bölüm özeti ve fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle 3 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. 3 Eylül Salı İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde...

İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı izle - 3 Eylül İkimizin Yerine yeni bölüm özeti ve fragmanı
Yayın Tarihi: 2.09.2019 16:11:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle 3 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine dizisinin 361. bölümü yine heyecan dolu anlara sahne olacak! SHİV, GERÇEK AİLESİNİ BULACAK! 

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Shiv, gerçeği araştırmaya başlıyor. Shiv, annesiyle iletişime geçen hemşireyle konuşuyor. Öte yandan Ganga neler çeviriyor? Alog, hemşireye bir teklifte bulunuyor. Shiv'in 'anne ve babası' gerçeği öğrenmesini engellemek için bir şeyler yapmaya karar veriyorlar. Peki ya Anandi gerçeği öğrenmişse? Alog, Anandi'ye ne yapacak?

İkimizin Yerine 3 Eylül 361. Bölüm Özeti İzle




İkimizin Yerine dizisinin 361. bölümünde Shiv, gerçek aielsini bulmaya yaklaşıyor. Shiv'in gerçek babası, sokakta yaşayan, fakir bir adam mı? Alog ve Shiv'in annesi ise Anandi'ye gerçeği anlatmaması için neler söyleyecek? Alog Anandi'den şüpheleniyor.

İkimizin Yerine 361. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 361. bölümüyle 3 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanını araştırıyor ancak İkimizin Yerine 361. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 361. bölüm özetini izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR