İkimizin Yerine 359. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 1 Eylül 359. bölümde SHİV GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 359. bölümünde Shiv gerçeği öğreniyor! Anandi, Shiv'e gerçekleri anlatıyor! Shiv gerçek ailesini bulacak mı? İkimizin Yerine 359. bölüm özeti yayınlandı, izle seçeneğiyle haberimizde...

İkimizin Yerine 359. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 1 Eylül 359. bölümde SHİV GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR
Yayın Tarihi: 31.08.2019 14:53:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 359. bölümüyle 1 Eylül Pazar günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları Shiv'in üvey olduğunun ortaya çıkacağı 359. bölümü heyecanla araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 359. bölüm özeti de yayınlandı! Bakalım İkimizin Yerine 359. bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Anandi, Shiv'in "üvey" olduğu iddialarını araştırmaya karar verir ve Shiv'in doğduğu hastaneye giderek arşiv kayıtlarını inceler. Sonunda, Shiv'in annesinin "ölü doğum" yaptığını kayıtlardan kesin olarak öğrenir. Shiv'in babası ve dayısı, Shiv ve annesinden habersiz, Shiv'i üvey evlat olarak almışlardır! Alog, bu yaptığını karısına bile söylememiştir! 

Anandi, Shiv'e bu durumu söyleyip söylememek konusunda kararsız kalmıştır! Bakalım 359. bölümde bu gerçeği Shiv'e anlatacak mıdır?

İkimizin Yerine 359. Bölüm Özeti Yayınlandı




İkimizin Yerine dizisinin 359. bölümünde, Shiv, Anandi'ye bir evlatlık almak istediğini söyler. Anandi'ye evlatlık konusunu açan Shiv'e Anandi hüzünlü hüzünlü bakar. Çünkü Shiv'de bir zamanlar evlatlık olarak alınmıştır. Bu gerçeği daha fazla saklayamayan Anandi, Shiv'e tüm gerçekleri ve hastane kayıtlarına baktığını anlatır. Shiv'le ANandi hastaneye giderek bu durumu teyit etmeye karar verirler. Hastaneye gittiklerinde, Anandi'nin geçtiğimiz gün gördüğü kayıtlardaki Shiv'in sayfası koparılmıştır. Hastane kayıtlarını Shiv'in babası Alok mu kopartmıştır?

Shiv'in Gerçek Ailesi Kim? 

Shiv, üvey olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak? Anne ve babasıyla konuşma kararı alan Shiv'in gerçek ailesi kim, anne ve babası gerçekte kimler? Shiv, gerçek anne ve babasını aramaya ve onları bulmaya çalışacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR