İkimizin Yerine 359. bölüm fragmanı izle 1 Eylül İkimizin Yerine 359. bölüm izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin YErine 1 Eylül'de 359. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 1 Eylül 359. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 359. bölüm fragmanı ve özeti izle seçenekleriyle sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 359. bölüm fragmanı izle 1 Eylül İkimizin Yerine 359. bölüm izle
Yayın Tarihi: 31.08.2019 12:30:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın 7 günü yayınlanmaya devam ediyor. İkimizin Yerine'de heyecan git gide büyüyor ve 359. bölüm geldi çattı! İkimizin Yerine 359. bölüm izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Shiv'in gerçek ailesi ortaya çıkacak mı? Shiv, evlatlık olduğunu öğreniyor!

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Shivraj, evlatlık olduğunu bizzat Anandi'den öğrenir! Anandi, Shiv'in doğum yaptığı hastanenin kayıtlarını inceleyip Shiv hakkındaki gerçeği öğrenir! Bir türlü ne yapacağını bilemeyen Anandi, sonun da Shiv'e bunu itiraf eder! Peki ShiV'in gerçek ailesi kimdir?

İkimizin Yerine 359. Bölüm Özeti İzle

 


İkimizin Yerine 359. bölümde Shivraj, evlatlık olduğunu öğreniyor! Shiv ve Anandi arasında evlat edinme konusu açılmıştır. Shiv, bir evlat edinmek istediği konusunu Anandi'ye açar. Anandi ise, Shiv'in de bir evlatlık olduğunu bilmekte ama bir türlü ona bu gerçeği söyleyememektedir. Öte yandan Ganga'nın ayağı takılıyor ve Ganga yere düşüp yaralanıyor! Hastanede tetkikleri yapılan Ganga'nın başka bir hastalığı daha ortaya çıkar! Ganga'nın rahminde ciddi bir problem vardır ve Ganga'nın yeni bir çocuk dünyaya getirmesi zordur! 

Ganga ve Jagdish evliliklerinde çocuk yapamayacaklarını öğrenirler. Jagdish bu gerçeği kabullenmekte zorlanır! Ganga perişan olur ve göz yaşlarına boğulur çünkü Manu'ya kardeş yapıp Jagdish'i de mutlu etmektir. 

Anandi ise Shiv'e gerçeği söylüyor! Shiv, üvey evlat olduğunu öğreniyor! Shiv, Anandi'yle hastaneye gidip kayıt defterine bakarlar ama defterde Shiv'in kaydı yırtılmıştır! Shiv, bu gerçekle ne yapacak? Gerçek ailesini bulacka mı?

İkimizin Yerine 1 Eylül 359. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine dizisi 359. bölümü 1 Eylül 2019 Pazar günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerin e359. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 359. bölüm özetini izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR