İkimizin Yerine 358. bölüm izle - SHİV'in GERÇEK AİLESİ ORTAYA ÇIKIYOR!

Kanal 7 Ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 358. bölümü 31 Ağustos Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 358. bölümü araştırmaya başlar! İkimizin Yerine 358. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde. Shiv'in gerçek ailesi!

İkimizin Yerine 358. bölüm izle - SHİV'in GERÇEK AİLESİ ORTAYA ÇIKIYOR!
Yayın Tarihi: 30.08.2019 17:19:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 358. bölümüyle 31 Ağustos Cumartesi günü ekranlarda olacak! Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 358. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 358. bölümde Shiv'in evlatlık olduğu ortaya çıkıyor! İkimizin Yerine 358. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümüne Sanchi damgasını vurmuştu! Yeni bölüme ise Shiv ve Shiv hakkındaki gerçekler damgasını vuracak! Törende konuşan Shiv'i gören bir hemşire, Shiv'in annesinin yanına gelir ve onun "ölü doğum" yaptığına emin olduğunu söyler. Shiv'in annesi ise olanlara anlam veremez ve böyle bir şeyin olmadığını söyleyip o kadını Shiv'le tanıştırır. 

İKİMİZİN YERİNE 358. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 

 


İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan 358. bölüm özetinde Shiv'in EVLATLIK olduğu ortaya çıkacak! Shiv'in babası ve dayısı, Shiv'in annesinden de habersiz, Shiv'i evlatlık olarak edinmişlerdir! Shiv'in annesi bile onu kendi oğlu olarak bilmektedir! Doğumda işler yolunda gitmemiş ve Shiv'in annesi ölü bir çocuk dünyaya getirmiştir! 

İkimizin Yerine dizisi 358. bölümde büyük heyecana sahne olacak! Özellikle Anandi, bu işin peşini bırakmıyor ve Shiv'in doğum kayıtlarını inceleyerek gerçeğe kesin olarak ulaşıyor! Bakalım Anandi, Shiv'e bunu nasıl açıklayacak?

İKİMİZİN YERİNE 31 AĞUSTOS 358. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI



İkimizin Yerine dizisi 358. bölümüyle 31 Ağustos Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, heyecanla İkimizin Yerine 358. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 358. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz, fragman da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR