İkimizin Yerine 357. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 30 Ağustos yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 357. bölümüyle 30 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 357. bölüm fragmanı ve özeti araştırılıyor. İkimizin Yerine 357. bölüm izle seçenekleriyle haberimizde sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 357. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 30 Ağustos yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 29.08.2019 15:29:00


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 357. bölümüyle 30 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları, heyecanla İkimizin Yerine 357. bölümü araştırmaya başladı. SANCHİ, yaptıklarının cezasını çekecek! İkimizin Yerine 357. bölüm özeti de yayınlandı. İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Sanchi, Ganga ile Jagdish onuruna verilen törene alkollü şekilde gelir. Sarhoş olan Sanchi, saçma sapan şeyler söyleyerek törenin ve törendekilerin huzurunu bozar. Sanchi'ye herkesin içinde annesinden "okkalı" bir tokat gelir!

İKİMİZİN YERİNE 357. BÖLÜM ÖZETİ İZLE

 


İkimizin Yerine 357. bölümde Ganga ve Jagdish'in törenini Sanchi mahveder! Bağırıp, çağıran ve olay çıkaran Sanchi, törenin tüm ortamını bozar. Ganga ise Sanchi'nin haline acır ve üzülerek ağlar. Sanchi'nin bu yaptıkları sonrası, ailesi Sanchi'yi karşısına alır ve konuşur. Sanchi'nin annesi, Sanchi'nin yaptıklarından sonra çok sinirlenir ve onu odaya kilitler. Anandi, Sanchi'ye yardım etmeye çalışır. 

Bu arada Ganga, Jagdish'in ailesinden izin alarak hastanedeki işine geri döner. Anandi ise Sanchi'yi düşünür ve psikolojik olarak yardım almasını ister. Sanchi ise bu doktoru redderer ama davranışlar anormaldir. Sanchi ikna edilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 357. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 357. bölümüyle 30 Ağustos Cuma günü saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 357. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı yukarıdan özeti izleyebilirsiniz. 357. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR