İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 29 Ağustos Perşembe yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 356. bölüm izle seçenekleriyle haberimizde...

İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 29 Ağustos Perşembe yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 28.08.2019 12:53:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine izleyicisi, heyecanla 356. bölümü bekliyor. Diziseverler, şimdiden İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 356. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 356. bölüm Sanchi, Jagdish ve Ganga'nın arasına mı girecek? Tüm bu soruların yanıtı merak ediliyor.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde; Sanchi'nin oyunu ortaya çıkmış ve herkes Sanchi'nin gerçek yüzünü görmüştür. Ailesi bile Sanchi'ye kötü davranmaktadır. Ganga ve Jagdish ise evlenmişler ve Jagdish'in evinde yaşamaya başlamışlardır. Ganga, odalarını güzelce hazırlar. Jagdish ve Ganga romantik anlar yaşar. Bu arada ANandi'de Shiv'in ailesi tarafından gördüğü baskıyı üzerinden atmıştır. Shiv'in ailesi, Anandi'ye karşı mahçuptur. Shiv de Anandi'den özür diler ve ikili arasındaki buzlar da erir. 

İKİMİZİN YERİNE 356. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe günü saat 16:10'da ekranlarda olacak. Dizi severler, heyecanla İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanını araştırıyor ancak fragman henüz yayınlnamadı. Yukarıdan 356. bölüm özetini izleyebilirsiniz. Fragman da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak.

İKİMİZİN YERİNE 356. BÖLÜM ÖZETİ İZLE



İkimizin Yerine 356. bölümde; Ganga, eve adeta neşe ve huzur getirmiştir. Jagdish ve ailesi çok mutludur. Anandi, Sanchi'ye üzülür. Sanchi'yi ailesinin yanına getirir Anandi ve ailesiyle Sanchi'nin arasını düzeltir. Sanchi ise uslanmaz ve Anandi'nin bu iyiliğini kötüye kullanmaya çalışacaktır. Ganga ve Jagdish için bir evlilik töreni düzenlenecektir. 

Bu arada Sanchi, arkadaşının evinde içki içer ve sarhoş olur. Ganga - Jagdish törenine Sanchi'nin ailesi de davet edilmiştir. Ganga çok güzel olmuştur. Her şey iyi giderken törene Sanchi gelir ve bağırıp çağırmaya başlar! Törendeki herkes şok olur! Sanchi, sarhoş şekildeyken Annesi onu tokatlar! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR