İkimizin Yerine 350. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 22 Ağustos 350. bölüm neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümüyle 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı ve özetl izle. İkimizin Yerine 350. bölüm detayları sizlerle...

İkimizin Yerine 350. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 22 Ağustos 350. bölüm neler olacak?
Yayın Tarihi: 22.08.2019 17:09:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 350. bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine 350. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 23 Ağustos Cuma 350. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler, İkimizin Yerine 350. bölümü araştırmaya başladı. Bu soruların yanıtları haberimizin devamında...

Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine'de son olarak Jagdish, Sanchi'den ayrıldı ve Ganga ile evlenmeye karar verdi! Bu şok kararın ardından aileler karıştı! Özellikle Anandi, Shiv'in annesi tarafından bir tercih yapmaya itiliyor! Ama Anandi, Jagdish'e de hak veriyor. Shiv ise tam tersi düşüncede ve Jagdish'i bir avuş suda boğacak kadar öfkeli! Anandi ve Shiv'in arası da bu yüzen bozuluyor. 

İkimizin Yerine 350. Bölüm Özeti izle 

 


İkimizin Yerine 350. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine dizisi 350. bölümde neler olacak? Arkadaşları, Sanchi ile konuşur. Sanchi'nin başka bir adayla evlilik için harekete geçmesini söylerken, Arkita, Sanchi'yi kışkırtır! Sanchi'ye Jagdish'i yeniden elde edebileceğini söyler. Bu fikir Sanchi'nin aklına yatar! 

Ganga ve Jagdish ise düğünlerini tapınakta yaparlar! Jagdish'in ailesi de bu tapınağa gelir. Sanchi, bu esnada Jagdish'i korkutarak tekrar elde etmek ister. Sanchi, bileğini keser! Sanchi'yi Anandi bulur. Anandi, Sanchi'yi bulduğunda Sanchi baygın şekilde yerde yatıyordur. Shiv'in ailesi Anandi'yi suçlar! Bakalım JAgdish bu haberin ardından neler yapacak?

İkimizin Yerine 350. Bölüm Fragmanı İzle



Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümü ile 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları heyecanla 350. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR