İkimizin Yerine 350. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 23 Ağustos 350. bölüm özeti yayınlandı!

​Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümüyle 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları, şimdiden İkimizin Yerine 350. bölümü, fragmanını ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı ve özeti izle seçenekleriyle haberimizde..

İkimizin Yerine 350. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 23 Ağustos 350. bölüm özeti yayınlandı!
Yayın Tarihi: 22.08.2019 15:52:00

Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 350. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine izleyicisinin merakla beklediği 350. bölüm özeti sonunda yayınlandı. İkimizin Yerine 350. bölümde neler olacak? 23 Ağustos İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

İkimizin Yerine izleyicisi büyük bir merakla 350. bölümü bekliyor. İkimizin Yerine 350. bölümü 23 Ağustos Cuma günü yayınlanacak! İkimizin Yerine dizisinin son bölümü heyecanlı anlara sahne oldu! 

Jagdish, Sanchi ile ayrılıp Ganga'ya aşkını itiraf etti! Bu durum hem Sanchi'nin ailesinde hem de Jagdish'in ailesinde büyük bir yıkıma sebep oluyor! Bu durumda en çok arada kalan isim Anandi oluyor. Dadisa, Jagdish'e buna bir son vermesini ve Anandi'yi ne kadar zor durumda bıraktığını anlamasını istiyor ancak Jagdish, evi terk edip Ganga ile gidiyor!

İKİMİZİN YERİNE 350. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 

 


İkimizin Yerine dizisinde Jagdish Ganga ile evlenir, Sanchi de intihara kalkışır! Anandi, Jagdish'in bu yaptığına hak verir ama Shiv, tam tersi düşüncededir ve kız kardeşini bıraktığı için Jagdish'e çok öfkelidir. Bu durum Shiv ile Anandi'nin de arasını açar! 

İkimizin Yerine dizisi 350. bölümde; Jagdish, Ganga'ya "Sari" alır ve evlenir. Jagdish, evlenmeyi kafasına koymuştur! Ganga ise ailesi olmadığı için Jagdish'e temkinli davranır. Sanchi ise arkadaşlarıyla oturur ve başka bir evlilik için onlardan nasihat dinler. Ankita ise, Jagdish ile Sanchi'nin tekrar bir araya gelebileceğini söyleyerek onu kışkırtır! 

Bairon, Sumitra ve Dadisa, Ganga ile Jagdish evlenirken tapınakta görürler! Sumitra, Jagdish'e bağırıp durmalarını isterler. Sumitra evliliğin tamamlanmasını önlemeye çalışır ama Bairon bu evlilik olacak der. Bu esnada Sanchi "Jagdish benim olacaksın!" diyerek bileklerini keser!

İkimizin Yerine 350. Bölüm Fragmanı İzle



Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümü ile 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları heyecanla 350. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR