İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Ağustos Perşembe yeni bölüm izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 349. bölümüyle 22 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı ve özeti izle seçenekleriyle haberimizde sizlerle...

İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Ağustos Perşembe yeni bölüm izle
Yayın Tarihi: 21.08.2019 12:18:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 349. bölümüyle 22 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak. İkimizin Yerine izleyicisi, büyük bir merakla İkimizin Yerine 349. bölümü ve 349. bölümde neler olacağını bekliyor. İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı ve özeti de araştırılıyor. İkimizin Yerine 394. bölüme dair tüm detayları haberimizde topladık.

İkimizin Yerine 349. bölüm fragmanı ve detaylarına geçmeden önce, İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde neler yaşandığına bakalım.

İkimizin Yerine Son Bölümde Neler yaşandı?

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Jagdish ve Ganga hastanedeyken Sumitra gelir ve Ganga'ya "Senin yüzünden Jagdish nişanı attı!" der. Jagdish ise "Ganga'yı mı suçluyorsun?" der. Ama Ganga, utancından oradan hemen uzaklaşır. Jagdish, Ganga'nın arkasından koşar ve onu yakalar. Ganga'yı geri döndürmeye çalışır ama Ganga "Burda durursam en çok sen acı çekeceksin, yalvarırım beni bırak gideyim." der. O Sırada Sanchi gelir ve Jagdish'in Ganga'ya "Ben seni seviyorum!" dediğini duyar! Bu durum Anandi'yi de büyük bir ikilime sürükler! Anandi kendi ailesini mi yoksa Shiv'in ailesini mi seçecektir? Anandi, büyük bir ikilemle karşı karşıya!

İkimizin Yerine 349. Bölüm Fragmanı İzle 




İkimizin Yerine dizisi 349. bölümde Jagdish, kararını veriyor ve Sanchi ile değil de Ganga ile evlenmek istediğini söylüyor. Jagdish, ailesine Ganga'yı kabullendirmek için onu eve getiriyor. Sanchi, Jagdish'in bu yaptıklarından sonra çok üzgün ama "intikam" istiyor! 

Anandi ise, tüm bu yaşananların ardından kendi ailesiyle mi yoksa Shiv'in ailesiyle mi kötü olacak? Bu işe en çok Shiv üzülse de Shiv'in annesi, Anandi'ye bir tercih yapması gerektiğini söylediğinde Anandi zor durumda kalıyor ve büyük bir yıkıma uğruyor! 

İkimizin Yerine dizisi 349. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. İkimizin Yerine 349. bölümü 22 Ağustos Perşembe günü saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak, iyi seyirler dileriz..

İkimizin Yerine 349. Bölüm Özeti İzle (22 Ağustos Perşembe)


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR