İkimizin Yerine 344. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 17 Ağustos yeni bölümde neler olacak=

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 344. bölümü merakla bekleniyor. İkimizin Yerine 344. bölüm fragmanı da yayınlandı! İkimizin Yerine 17 Ağustos 344. bölüm fragmanı ve özeti izle seçenekleriyle haberimizde sizlerle...

İkimizin Yerine 344. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 17 Ağustos yeni bölümde neler olacak=
Yayın Tarihi: 16.08.2019 16:56:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, 17 Ağustos Cumartesi günü 344. bölümüyle yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 344. bölüm özetini ve fragmanını araştırıyor. İkimizin Yerine 344. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 344. bölüm özet ve fragmanı izle seçenekleriyle bu haberde sizlerle...

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde, Sumitra çok üzüntülü! Öte yandan Jagdish, eve geri dönüyor. Shiv'in karısı Anandi ise yöredeki kadınlarla ilişkilerini genişletiyor. Bazı adamlar bu duruma tepkili ve "Bu sorunu çözmeliyiz." diyorlar. Anandi'nin başına kötü bir iş mi açılacak? Öte yandan Ganga, evin önünde bir hediye buluyor. Kendisine bırakılan gülleri alıp atıyor. Jagdish Mumbai'ye gidecek mi? 

İkimizin Yerine 344. Bölüm Özeti Yayınlandı!




İkimizin Yerine 344. bölümde Neler Olacak?

İkimizin Yerine dizisi 344. bölümde, Sanchi, Jagdish'e çalışmasına gerek olmadığını söyler ancak Jagdish, Sanchi'ye evlenseler de çalışması gerektiğini söyler ve çalışmasını ister. Sanchi, Jagdish'le evlendikten sonra Jagdish'in çalıştığı hastanede genel müdür olarak işe başlayacaktır. Jagdish bu cevap karşısına şok olur! Jagdish, bu görev için Ganga'yı düşünmüştür, çünkü Sanchi'nin bu hastaneyi yönetemeyeceğini bilmektedir. 

Hastalara yeterli ilgi ve sevgiyi Ganga'nın verebileceğini düşünen Jagdish, bunu Sanchi'ye nasıl söyleyecektir? Öte yandan Ganga'ya kafayı takan adam, Ganga'nın evine kadar gidiyor! Daha önce Ganga'nın kapısının önüne koyduğu gülleri kendisinin bıraktığını söyleyecek mi? Saygılı ve iyi bir adam olarak görünen adam, Ganga'ya niyetini belli etmez. Ganga, adama Jetsar'a döneceğini söyler ve adamın morali bozulur. Jagdish, Ganga'yı arayıp hastanede değil bir bakım evinde çalışabileceğini söyler. Ganga, bu duruma çok bozulur! Telefonda Jagdish'e jetsar'da bir iş bulduğunu söyler ve eve gelen adamın teklifini kabul eder! Peki Jagdish Ganga'yı bu adamla yalnız mı bırakacak?

İkimizin Yerine 344. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 344. bölümüyle 17 Ağustos Cumartesi günü saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 344. bölümü yukarıdan izleyebilir. İkimizin Yerine 17 Ağustos 344. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR