İkimizin Yerine 341. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! Sanchi çılgına dönüyor

Kanal 7'nin çok sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine haftanın her günü ekranlara gelmeye devam ediyor. 14 Ağustos çarşamba günü de 341. bölümüyle ekranlara gelecek olan İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak çok merak ediliyor. Peki İkimizin Yerine 341. bölüm fragmanı ve özeti geldi mi?

İkimizin Yerine 341. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! Sanchi çılgına dönüyor
Yayın Tarihi: 14.08.2019 10:45:00

Kanal 7'nin fenomen haline gelen günlük dizisi İkimizin Yerine 341. bölümüyle 14 Ağustos çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanan dizinin yeni bölümünde gerginlik de baş gösterecek. Peki İkimizin Yerine 341. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 341. bölümde neler olacak? Hadi gelin birlikte bakalım...

İkimizin Yerine son bölümde; Sanchi ile nişanlanmak üzere olan Jagdisg Ganga'yı aklından çıkaramayınca onu görmeye gitti. Ancak ondan beklediği cevabı alamadı ve bu kez ailesini üzmemek için istemediği bir nişanı kabul etti. Sanchi ile nişanlanan Jagdish mutsuz olsa da bunu sürdürmeye kararlıydı.

İkimizin Yerine 341. Bölüm Özeti


İkimizin Yerine 341. bölümde; Jagdisg Ganga'yı görmek için şehir dışına gidecek. Onu gören Ganga çok mutlu olurken, Sanchi buna çok bozulacak. Annesi ile birlikte bu duruma sinirlenince hırslarını Anandi'den alacaklar. Jagdish'in gelmemesiyle daha da öfkelenen Sanchi ise çılgına dönecek. Peki evde sular durulacak mı? Jagat durumu kurtarabilecek mi?

İkimizin Yerine 341. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkimizin Yerine 340. bölümün hemen ardından 14 Ağustos çarşamba günü yayınlanacak olan 341. bölüm tanıtımı yayınlandı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR