İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı ve özeti izle 13 Ağustos İkimizin Yerine Jagdish ve Sanchi nişanlanacak mı

Kanal 7 ekranlarının çok sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi İkimizin Yerine 340. bölümüyle yarın Kanal 7 ekranlarında olacak. Hal böyle olunca İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? çok merak ediliyor. Biz de tüm detayları sizler için derledik.

İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı ve özeti izle 13 Ağustos İkimizin Yerine Jagdish ve Sanchi nişanlanacak mı
Yayın Tarihi: 12.08.2019 17:56:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi İkimizin Yerine 13 Ağustos salı gün 340. bölümülye ekranlara gelecek. Bayram haftasında da yeni bölümleri yayınlanmaya devam eden dizinin yeni bölümünde neler olacak çok merak ediliyor. Diziyi izleyen herkes İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 340. bölümde neler yaşanacak? sorularına yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine son bölümde; iki aile el birliği ile Jagdish ve Sanchi için nişan hazırlıklarına başlarlar. Jagdish aklından Ganga'yı çıkarmazken, Sanchi ise sevdiği adamla nişanlanacağı için çılgınca hazırlık yapar. Aklı karışık olan Jagat, Ganga konusunda kararsızken konaktan ayrıldığından beri Jagdish'i düşünen Ganga da aynı hislere sahipti. Ancak İkimizin Yerine yeni bölümde Jagdish ve Sanchi nişanlanıyor...

İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkimizin Yerine 339. bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yani 13 Ağustos salı günü ekranlara gelecek olan İkimizin Yerine 340. bölüm fragmanı geldi. 




İkimizin Yerine 340. Bölüm Özeti

Son birkez de olsa ganga'yı görmeyi giden Jagdish ondan olumsuz yanıt alınca nişana gider. Törene geç kalan Jagdish herkesi endişelendirdiği için özür diler ve eğlence başlar. Ailesine verdiği sözü tutmak için Sanchi ile nişanlanan Jagdish bu kez başına buyruk davranmamakta kararlıdır. İşte tam da bu nedenle duygularını bastırıp herkesi mutlu etmek için uğraşır. 

Jagdish'e söyledikleri yüzünden kendine kızan Ganga ise aşk acısı çekerken oğlu Manu'yu da alıp gitmeye karar verir. Sanchi'nin rahatsız edici tavırları ve memnuniyetsizlikleri de herkesi etkilerken, Shiv Jagat'a nişanı gerçekten isteyip istemediğini sorar. Bu kez hata yapmamak için mutsuz olmayı kabul eden Jagdish ise dayanamaz ve soluğu Ganga'nın yanında alır.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR