İkimizin Yerine 336. bölüm izle - İkimizin Yerine 9 Ağustos yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 336. bölümü 9 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. İkimizin Yerine izleyicisi, İkimizin Yerine 336. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 336. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 336. bölüm detayları...

İkimizin Yerine 336. bölüm izle - İkimizin Yerine 9 Ağustos yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 8.08.2019 16:35:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 336. bölümüyle 9 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. İkimizin Yerine izleyicileri, İkimizin Yerine 336. bölümü araştırmaya şimdiden başladı. İkimizin Yerine 336. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 336. bölüm Ganga eve geri mi dönüyor? Jagdish Sanchi ile evlenecek mi? Tüm bu soruların yanıtı merak edilmeye başlandı. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde; Ganga, oğlu Manu'yu da alıp evden gidiyor! Ganga'yı sevmeyen ve Sanchi'yle bir olup onu evden göndermek isteyen Sumitra sonunda amacına ulaşıyor. Dadisa ve Sumitra, Ganga'ya engel olmuyorlar ve Ganga, oğlu Manu'yu da alıp zor bir serüvenin içine giriyor! Jagdish, eve geldiğinde Ganga ve Manu'dan geriye bir mektup ile Manu'ya aldığı oyuncak ayıyı buluyor. Göz yaşlarını tutamadan bu mektubu okuyan Jagdish, Dadisa ile Sumitra'ya "Neden Ganga'nın gitmesine engel olmadınız!" diye kızıyor ve hemen Ganga ile Manu'yu aramaya çıkıyor. Ancak onları bulamıyor! Ganga, yağan yağmurda çocuğuyla perişan bir vaziyette gezinirken, Shiv ve Anandi de Ganga'nın evden ayrılmasına üzülüyorlar ve onlar da Ganga'nın peşine düşüyorlar. Bakalım Ganga eve geri döndürülecek mi?

İKİMİZİN YERİNE DİZİSİ 336. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 336. bölümüyle 9 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 336. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 336. bölümde Ganga, Genha'nın beğenini doğuruyor! Tek başına Genha ve Baison'un bebeklerini doğurtmak zorunda kalan Ganga, bunu başarıyor ve Genha, ona minnet dolu gözlerle bakıyor! Bakalım yeni bölümde Ganga eve dönecek mi? 

İKİMİZİN YERİNE 336. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 336. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak biraz sonra yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. Lütfen İkimizin Yerine 336. bölüm özetini yukarıdan izleyerek, fragman için beklemede kalın... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR