İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 8 Ağustos Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 335. bölümü ile 8 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanı da yayınlandı! İkimizin Yerine 335. bölümde neler olacak? 8 Ağustos Perşembe İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 8 Ağustos Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 7.08.2019 17:20:00

Kanal 7 ekranlarının günlük olarak yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, 335. bölümüyle 8 Ağustos Perşembe günü izleyicisiyle buluşuyor. İkimizin Yerine tutkunları, İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanını ve özetini araştırmaya başladı! İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki izleyicileri yeni bölümde neler bekliyor? 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Rathan, eski karısı Ganga'ya yaklaşıyor! Rathan, Dadisa, Manu ve Ganga ile Sumitra ve beraberindeki herkesi esir alıyor! Ardından Sumitra, Ganga'nın yerini söyleyip ailesini kurtarmak istiyor. "Yabancı bir kadın yüzünden ailemizin hayatı tehlikede bu doğrumu söyle anne?" diyen Sumitra, Dadisa'ya tepki gösterip Ganga'nın yerini söylemek istiyor. Ganga ise ortaya çıkıp Rathan'a teslim oluyor! Bu anda Jagdish geliyor ve işler kızışıyor! 

İKİMİZİN YERİNE 335. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! 



İKİMİZİN YERİNE 335. BÖLÜMDE NELER OLACAK? (8 AĞUSTOS BÖLÜM ÖZETİ)

İkimizin Yerine dizisinin 335. bölümü, 8 Ağustos Perşembe günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. İkimizin Yerine 335. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Fragman ve özetten yola çıkarak: İkimizin Yerine 335. bölümde; Ganga, artık bu evde kalamayacağını anlar ve Rathan'ın bu aileye yaptıklarını düşünüp her şeyden kendini sorumlu tutar ardından da oğlu Manu'yu da alıp gitmeye karar verir. Bu habere Sanchi ve Sumitra sevinirler. Çünkü Sanchi ve Sumitra ikilisi, Ganga'nın evden ayrılmasını istemektedirler. 


Jagdish, eve gelip Manu ile oynamak için Ganga'nın odasına çıktığında, Ganga ve oğlu Manu'dan geriye bir veda mektubu bulur. Bu mektupta, Ganga, Jagdish'e her şey için teşekkür etmiştir. Jagdish'in Manu için aldığı oyuncak ayıda buradadır. Jagdish göz yaşlarını tutamaz! Aşağıda ise Bairon gelip Ganga nerede diye sorar. Bu soruyu Jagdish cevaplar ve ev ahalisine Ganga'nın gitmesine neden izin verdiklerini sorar. Sumitra ise gitmeyi kendisi istedi ve bizden izin almadı der! Çaresiz Jagdish, Dadisa'ya sorar "Ganga'nın gitmesine neden izin verdiniz?" Dadisa da izin vermesek bile gidecekti cevabını veriyor. 

Evden çaresiz şekilde çıkan Jagdish, Ganga'nın peşine düşüyor. Ganga'yı arayan Jagdish, onu bulup eve geri getirebilecek mi? Bu arada Bairon, Basant'a dönerek Ganga'nın gidişine neden izin verdiğini, en azından onun engellemesi gerektiğini söyler. Basant ise Dadisa'da izin verdiğinde elinden bişey gelmeyeceğini bildiği için sustuğunu söyler. 

Anandi ise, Rathan'ın ailesini esir almasından dolayı çok üzgündür ve bu şoku halen daha atlatamamıştır. Sanchi, gelip Anandi'ye destek olur. Shiv de karısı Anandi'ye, yarın Jetsar'a ailesinin yanına gideceklerini söyler. 

 İKİMİZİN YERİNE 335. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 



Ganga, evden gittiğini Jagdish'e veda mektubuyla bildirir. Rathan'ın yaptıkları yüzünden evdekilerin sinirleri harap olmuştur. Dadisa ise Sumitra'nın Ganga'ya nefret gözüyle bakmasına ve evden gitmesinde Sumitra'nın parmağı olmasından dolayı tepkilidir. Ganga, evden ayrılmış ve Manu'yla perişan haldedir. Jagdish onu arasa da bulamayacaktır. Anandi de Ganga'nın evden ayrılmasına çok üzülür ve evdekilere sinirlenir! Anandi ve Shiv, Ganga'yı bulmak için harekete geçerler. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR