İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 6 Ağustos Salı yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının günlük olarak yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 333. bölümü merakla bekleniyor. Dizi severler, İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 6 Ağustos Salı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 6 Ağustos Salı yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 5.08.2019 11:56:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 333. bölüm heyecanı yaşanıyor! Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan günlük dizi İkimizin Yerine'de yeni bölüm bekleniyor. İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 6 Ağustos Salı 333. bölümde neler olacak? Tüm bu soruların yanıtı merak ediliyor. Jagdish ve Sanchi evliliğine adım adım giderken Ganga evden mi ayrılacak? 

İKİMİZİN YERİNE 6 AĞUSTOS SALI - 333. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 



İKİMİZİN YERİNE 333. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


İkimizin Yerine dizisinin 6 Ağustos 2019 Salı günü, 333. bölümde: Ganga evden mi ayrılacak? Oğlu Manu'nun yaramazlıkları sonucu evde istenmeyen kişi ilan edilecek olan Ganga, bir yandan da Jagdish ile Sanchi'nin evlilik yolunda ilerlemelerine içermektedir. Ganga, Sumitra tarafından artık evde istenmeyecek. Oğlu Manu'ya "Artık bu evden ayrılma vaktimiz geldi." diyen Ganga, gidiyor mu?

Shiv ile Anandi ayrı kalmaya alışamamıştır. Shiv, Anandi'yi arar ve onu ne kadar çok özlediğini anlatır. Mahi ile Aşima arasında da yepyeni bir aşk doğar! Rathan da Ganga'yı aramaktadır. Basant'ı esir alan Rathan, kafasına silah dayar ve Dadisa'yı da esir alır. 

İKİMİZİN YERİNE 333. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? (6 AĞUSTOS SALI)

İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ancak İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Birazdan sizlerle yayınlanır yayınlanmaz paylaşacağız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR