İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı izle - 6 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 333. bölümüyle 6 Ağustos Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 333. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 333. bölüme dair detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı izle - 6 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 3.08.2019 23:15:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 333. bölümüyle 6 Ağustos Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine dizisinin 333. bölümünü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 333. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 333. bölüm özeti, yeni bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Jagdish, Sanchi ve Ganga ile arasında tercih yapıyor! Doğum günü töreninde Ganga'nın pastasını önce kesen Jagdish, Sanchi'nin ailesinin gelişiyle birlikte, Sanchi'yle evlenmeyi kabul ediyor! Jagdish, Sanchi ile evlenme kararından dönecek mi? Ganga evden ayrılacak mı? Sumitra, Ganga'yı evde görmek istemediğini söylüyor. 

İKİMİZİN YERİNE 6 AĞUSTOS SALI 333. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 




İkimizin Yerine dizisi 333. bölümde Ganga, zor durumda kalıyor! Ganga, oğlu Manu'nun haylazlıkları yüzünden "evde istenmeyen kişi" ilan ediliyor! Sumitra, Manu'nun, Genha'nın üzerindekileri dökmesinin ardından onu azarlamış ve odasına yollamıştır. Öbür taraftan Shiv, Anandi'sizliğe alışamamış ve onu aramıştır. 

Ganga, oğlu Manu'nun ellerinden sımsıkı tutar ve ona "Bu evden ayrılma vaktimiz geldi oğlum." der. Diğer taraftan Mahi ile Aşima arasında da bir şeyler doğuyor! İkili arasında yeni bir aşk başlıyor. Bu arada Rathan da eski karısı Ganga'yı aramakta ve Basant'ın kafasına silah dayamıştır. Tam tetiği çekecekken Dadisa bir şamdan fırlatıp bunu engelliyor ancak bu şamdan da kurtulan Rathan, Dadisa'nın da ellerini bağlıyor! 

İKİMİZİN YERİNE 333. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi, Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanmaya devam ediyor. İkimizin Yerine dizisi 333. bölümü de 6 Ağustos Salı günü saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Ancak dizinin 333. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yukarıdan İkimizin Yerine 333. bölüm özetini izleyebilirsiniz. 333. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR