İkimizin Yerine 332. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Ağustos İkimizin Yerine Jagdish Sanchi ile Evlenecek mi?

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 332. bölümü 5 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 5 Ağustos Pazartesi yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 332. bölüme dair detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 332. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Ağustos İkimizin Yerine Jagdish Sanchi ile Evlenecek mi?
Yayın Tarihi: 3.08.2019 14:11:00

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 332. bölümüyle 5 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak. Dizi severler, daha şimdiden İkimizin Yerine 332. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 332. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 332. bölümde neler olacak? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Sanchi ve Ganga, Jagdish'e büyük bir sürpriz yapıyor! Jagdish'in doğum günü töreninde Ganga ve Sanchi, Jagdish'e aynı anda doğum günü pastası getiriyorlar. Jagdish ise ilk önce Ganga'nın getirdiği pastayı kesiyor ve Sanchi'nin suratı bozuluyor. İkimizin Yerine yeni bölümünde Jagdish, Sanchi ile evlenmeyi kabul EDİYOR! 

İkimizin Yerine 332. Bölüm Özeti

Sanchi'nin ailesi Jagdish'in ailesine ziyarette bulunur ve Sanchi'nin Jagdish'e olan ilgisini açıklayarak bu ikilinin evliliğini konuşurlar! Dadisa ve Bairon, bu işe çok şaşırırlar. Anandi, Sachi Jagdish evliliğiyle ilgili fikrini Sanchi'nin odadan çıkmasından sonra söyler ve bu işe karşı olduğunu, ikilinin sonradan mutsuz olacağını düşündüğünü söyler. 


Anandi'nin bu sözlerine Iravati tepki gösterir. Menakşi'de artık bu yoldan dönülemeyeceğini söyler. Shiv, Anandi'nin bu evliliğe karşı olduğunu söyler. Tüm bunlardan bi haber olan Sançi ise telefonunu almaya geri döndüğünde konuşulanlara kulak misafiri olur. Anandi nin çok akıllı olduğunu ve onu da ikna etmesi gerektiğini düşünür. Ganga tapınağa gittiğinde Ratan’ın adamları onu görürler ve çocuğu almak için harekete geçerler. Ganga ise bir işle meşguldür. Adamlar çocuğu almak için hamle yaptıklarında bazı kadınlar Manu’yu kucaklarına alırlar. Adamlar durmak zorunda kalırlar. 

Şiv uyandığında karşısında Anandi’yi gördü. Onlar romantik takılırken kapı çaldı. Anandi kapıyı açtığında karşılarında Sançi’yi gördüler. Sançi elinde çaylarla beni içeri almayacak mısınız diye sordu. Jagdiş ile evlendikten sonra bu benim sorumluluğum olacağı için şimdiden alışmaya çalışıyorum diyerek Şiv ve Anandi’yi şaşırttı. Dadisa, Bhairon, Basant fonksiyon hazırlığı yapıyor. Dadisa, Şiv ailesini davet etmek için Anandi’yi arar. 

İkimizin Yerine 332. bölüm Fragmanı yayınlandı Mı?

İkimizin Yerine 332. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü yayınlanacak İkimizin Yerine 332. bölümü, 5 Ağustos Pazartesi günü ekranlarda olacak. Fragman da yayınlanır yayınlanmaz paylaşacağız, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR