İkimizin Yerine 331. bölüm özeti izle - 4 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti izle

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisi 4 Ağustos Pazar günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 331. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 331. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 331. bölüm detayları...

İkimizin Yerine 331. bölüm özeti izle - 4 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti izle
Yayın Tarihi: 3.08.2019 11:21:00

Kanal 7 ekranlarının günlük Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın 7 günü ekranlara gelmeye devam ediyor! İkimizin Yerine dizisi 331. bölüm fragmanı ve özeti merak edildi. İkimizin Yerine tutkunları, İkimizin Yerine 331. bölümü araştırıyor. Bu haberimizde, İkimizin Yerine 331. bölüme dair tüm detayları sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Sanchi ile Jagdish yakınlaşmış, Sanchi ona büyük bir sürpriz yapmıştır! Öte yandan Jagdish, Ganga'nın sürprizi yani onun getirdiği pastayı daha önce keserek, Sanchi'yi bir miktar hayal kırıklığına uğratmıştır! Ama Sanchi'nin ailesi Jagdish'lere gelir ve Sanchi'nin Jagdish'ten hoşlandığını, bu ikiliyi evlendirmek istediklerini bildirir! 

Bu habere Dadisa ve Sumitra dahil herkes çok şaşırır! Sanchi ile JAgdish'i daha önce hiç bir arada hayal edemeyen Jagdish'in ailesi, bu teklife ne cevap verecektir? Jagdish Sanchi ile evlenecek midir?

İkimizin Yerine 331. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! 




Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 331. bölüm fragmanı ve özeti henüz yayınlanmadı, ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız, lütfen beklemede kalın...

İkimizin Yerine 4 Ağustos Pazar 331. Bölüm Özeti 

İkimizin Yerine dizisinde Jagdish Anandi'yle evlenmeyi kabul ediyor! Jagdish, Anandi'yle görüşüp Sanchi ile evlenme kararı alır! Bu karar herkesi şok eder. Sanchi ise Jagdish'le evlenecek olmaktan çok mutludur.

Jagdish, Sanchi ile evlenme fikrini kabul eder. Sanchi çok mutlu olur ve hemen Mahi’ye haber verir. Tüm aile Jedsar’dayken Ashima da Udaypur’a gider. Ashima, Shivraj ile geçirdiği eski günlerini düşünür ve ağlar. Mahi de ona destek olmaya çalışır. Ashima, Anandi ve Shivraj dönmeden evden ayrılmak ister.

İkimizin Yerine dizisi, 4 Ağustos Pazar günü saat 16:10'da 331. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında olacak, iyi seyirler dileriz. 
 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR