İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 4 Ağustos Pazar yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7'nin günlük dizisi İkimizin Yerine'nin 331. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severler İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı ve özetini izlemek istiyor. İkimizin Yerine 4 Ağustos Pazar yeni bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı yayınlandı! İkimizin Yerine 4 Ağustos Pazar yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 3.08.2019 15:16:00

Kanal 7 ekranlarının günlük, sevilen dizisi İkimizin Yerine 331. bölümüyle 4 Ağustos Pazar günü yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 331. bölüm fragmanı ve özeti de yayınlandı. Dizi severler, İkimizin Yerine 331. bölümde neler olacağını merak ediyor. 

İkimizin Yerine dizisi 331. bölümde Jagdish bir seçim yapıyor! İkimizin Yerine dizisinin geçmiş bölümünde Jagdish'e Ganga ve Sanchi ayrı ayrı sürpriz yaparlar. Bu sürprizlerden hangisi Jagdish'i daha mutlu etmiştir? Sanchi üzülse de Jagdish, onunla mı evlenecek? 

İkimizin Yerine 331. bölüm Fragmanı İzle 




İkimizin Yerine 331. Bölüm Özeti İzle - 4 Ağustos İkimizin Yerine Özeti



İkimizin Yerine'de Ganga ve Sanchi arasındaki "Jagdish" savaşı büyüyor! İkimizin Yerine 322. bölümde Ganga'nın eski eşi Rathan'ın adamları bir bahaneyle eve gelirler. Bu arada Jagdish Ganga'yı arar ama Sanchi açar. Sanchi, Ganga'nın gitmesini ister ve onu tehdit eder. Öte yandan Sumitra da Ganga'nın gitmesini ister. Ganga'nın oğlu Manu'nun yaramazlıkları Ganga'nın azarlanmasına neden olur. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR