İkimizin Yerine 330. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 3 Ağustos Cumartesi yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 330. bölümü 3 Ağustos Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 330. bölüm fragmanı ve özeti araştırmaya başladı mı. İkimizin Yerine 330. bölüm fragmanı izlemek ve yeni bölüm detaylarını öğrenmek için buyrun...

İkimizin Yerine 330. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 3 Ağustos Cumartesi yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 1.08.2019 19:32:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 330. bölümü merakla bekleniyor. İkimizin Yerine tutkunları, 3 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak İkimizin Yerine 330. bölümün fragmanını izlemek için araştırmalarını sürdürüyor. Törende Jagdish'e sürpriz yapan Sanchi, aşkını itiraf etmişti. Ganga, bu olayların ardından evi terk mi edecek? Jagidsh Ganga ile mi evlenecek?

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Jagdish Sanchi'nin sıcak davranışları karşısında "zor" anlar yaşıyor. Öyle ki törene katılan Sanchi, koşarak Jagdish'e sarılıyor ve ardından bir sürpriz hazırladığını söyleyip ona karşı duygularını belli ediyor. Jagdish, Sanchi'den hoşlanmaya başladı mı? Ganga bu durum karşısında çok üzülüyor hemde kıskanıyor.

İkimizin Yerine Son Bölüm Fragmanı İzle 




İkimizin Yerine 330. Bölüm Fragmanı İzle ( 3 Ağustos Cumartesi yeni bölüm fragmanı )

İkimizin Yerine dizisi 330. bölümde Jagdish, törenleri izlemektedir. Herkes mutludur, Jagdish ile Sanchi yan yanadır. Ganga ve hastane ekibi güzel bir şov hazırlamıştır. Jagdish'e doğum gününde harika bir doğum günü pastası sunan Sanchi, aşkını itiraf edecek midir?

İkimizin Yerine 330. bölümü 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 16:10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 330. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR