İkimizin Yerine 327. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 31 Ağustos yeni bölüm özeti izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizisi İkimizin Yerine 327. bölümü araştırılıyor. İkimizin Yerine 327. bölüm özeti ve fragmanı merak ediliyor. İkimizin Yerine 327. bölüm Sanchi ve Jagdish evlenecek mi, Ganga evden ayrılıyor mu? 31 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm detayları sizlerle.

İkimizin Yerine 327. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 31 Ağustos yeni bölüm özeti izle
Yayın Tarihi: 29.07.2019 22:44:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 327. bölümü 31 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak. İkimizin Yerine tutkunları 327. bölümü iple çekmeye başladı. İkimizin Yerine 327. bölümde Sanchi ve Jagdish aşkı başlıyor mu? Sanchi, Ganga'yı evden gönderebilecek mi? Dadisa ve Sumitra'nın gözüne girmeyi başaran Sanchi, Jagdish'e aşkını söyleyecek mi? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

Dizi severler, İkimizin Yerine 327. bölüm özeti ve fragmanını da merak ediyor. İkimizin Yerine 327. bölüm özeti ve fragmanı izlemek için araştırılıyor. Peki İkimizin Yerine 327. bölümde neler olacak?

İKİMİZİN YERİNE 327. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İZLE


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 327. bölümüyle 31 Ağustos ÇArşamba günü yayınlanacak. Dizi severler, Şimdiden İkimizin Yerine 327. bölüm özeti ve fragmanı araştırıyor. İkimizin Yerine 327. bölüm özeti ve fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada paylaşacağız.

İKİMİZİN YERİNE 327. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İkimizin Yerine dizisi 327. bölümünde Jagdish, Sanchi ve Ganga arasında kalmaktadır. Kafası karışan Jagdish, kimden yana olacak? Ganga'nın gözyaşlarını silen ve onu teselli ederek, başına gelenlerin sorumlusunun o olmadığını anlatan Jagu, öbür yandan Sanchi'nin ilgisine de kayıtsız kalamaz. Sanchi, geleneklere bağlı bir genç kız olmuş ve evde de Dadisa ve Sumitra başta olmak üzere herkese kendini sevdirmiştir.

Anandi ise Shiv'in ailesiyle halâ daha "soğuktur." Shiv ise Anandi'si ile çok iyi anlaşır ve ikili arasındaki aşk büyüyerek devam eder. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR