İkimizin Yerine 327. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 31 Temmuz Çarşamba yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 327. bölümüyle 31 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 327. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Dizi severler İkimizin Yerine 327. bölüm fragmanı araştırıyor. İkimizin Yerine 327. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine 327. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 31 Temmuz Çarşamba yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 29.07.2019 22:23:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine, 327. bölümüyle 31 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. İkimizin Yerine izleyicileri, İkimizin Yerine 327. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 327. bölüm fragmanı ve özeti merak ediliyor. İkimizin Yerine 327. bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine Dizisi 327. Bölüm Fragmanı izle Yayınlandı!

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Jagdish iyileşiyor ve eve dönüyor. Sanchi, Jagdish'e "Bir şey var" deyip aşkını ilan edebilecek mi? Öte yandan Sumitra da Sanchi'nin eve gelişiyle büyük bir mutluluk getirdiğini, Bairon'a anlatıyor. Ev halkı da Sanchi'ye ısınıyor. Sanchi, gece Jagdish'in yanına gitmek isteyince Anandi "Saat geç oldu." diyor ama Sanchi onu dinlemiyor.

Jagdish, onu kurtardığı için Ganga'ya teşekkür ediyor ve gözyaşlarını dindirmesini istiyor. Sanchi ise Ganga ve Jagdish arasındaki ilişkiyi bozmak istiyor! Dadisa ve ev halkının yanında Ganga'nın evden gönderilmesi gerektiğini söylüyor! 


İkimizin Yerine 327. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Jagdish Sanchi evlenecek mi?



Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 327. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yukarıdan İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. İkimizin Yerine dizisi 327. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak, lütfen beklemede kalınız.

İkimizin Yerine dizisi 327. bölümü 31 Temmuz Çarşamba günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında başlayacak, kaçırmamanızı önerir, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR