İkimizin Yerine 323. bölüm Fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Temmuz Cumartesi yeni bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 323. bölümüyle 27 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak. Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 323. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 27 Temmuz yeni bölüm özeti ve fragmanı sizlerle...

İkimizin Yerine 323. bölüm Fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Temmuz Cumartesi yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 26.07.2019 14:10:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi, İkimizin Yerine 323. bölümü 27 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak. İkimizin Yerine tutkunları, İkimizin Yerine 323. bölüm özeti ve fragmanı araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 323. bölümde neler olacak? Eşkiyaların saldırısına uğrayan Jagdish kendine gelecek mi? İkimizin Yerine 323. bölüm özeti yayınlandı! 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Jagdish, Sanchi'yi kurtarıyor! Daha önce kendisini tartaklayan adamlar tarafından yeniden saldırıya uğrayan Sanchi'Yi Jagdish kurtarıyor. Anandi ise Shiv'in ailesiyle barışıyor. 

İKİMİZİN YERİNE 323. BÖLÜM ÖZETİ - 27 TEMMUZ İKİMİZİN YERİNE ÖZETİ 


İkimizin Yerine dizisi 27 Temmuz 323. bölümde Sanchi, partide saldırıya uğrar ve Jagdish onu kurtarır. Sanchi, bu yaşadıklarının ardından sıkıntılı bir süreç geçirir. Öte yandan Ganga, hemşirelik sınav sonucunu görünce krize girer. Hemşirelik hayallerini suya düştüğünü düşünen ve hemşire olamayacağını söyleyen Ganga'yı sakinleştirmek Jagdish'e düşer. Bu sırada eşkiyalar her yere saldırır! Jagdish, eşkiyalarla iyi bir kavgaya tutuşur ama yaralanır!

Jagdish, eşkiyalarla kavgaya girişir ve çok fena dövülür! Jagdish, kavganın ardından baygınlık yaşar. Ganga ona yardım etmeye çalışsa da Jagdish çok kötü dayak yemiştir ve bilincini kaybetmiştir. Jagdish hastaneye kaldırılır! 



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR