İkimizin Yerine 322. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 26 Temmuz Cuma 322. bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 322. bölümüyle 26 Temmuz Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 322. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 322. bölüm özeti yayınlandı. Sanchi tehlikede!

İkimizin Yerine 322. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 26 Temmuz Cuma 322. bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 25.07.2019 11:34:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 322. bölümüyle 26 Temmuz Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları, İkimizin Yerine 322. bölüm fragmanı ve özeti izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 322. bölümde neler olacak? 322. bölüm özetinden yola çıkarak sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisi heyecan dolu 322. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin tutkunları İkimizin Yerine 322. bölümde neler yaşanacağını ve 322. bölüm özetini haberimizin devamından izleyebilir.

İKİMİZİN YERİNE 322. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 




İkimizin Yerine dizisi 322. bölümü 26 Temmuz Cuma günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 322. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. İkimizin Yerine 322. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz.

İKİMİZİN YERİNE 322. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 26 TEMMUZ CUMA İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI

İkimizin Yerine dizisi 322. bölümünde Sanchi tehlikededir! İlk olarak Jagdish, bir doktor olarak üniversitede konferans vermektedir. Onu dinleyenlerin arasında, Sanchi'nin eski belalası, onu tartaklayan adam da vardır. İkili bu adamdan habersiz yakınlaşmakta ve birbirlerini etkilemektedir. Özellikle Jagdish, Sanchi'nin açık sözlülüğünden ve zekasından etkilenmiş, bunu da ona söylemiştir. 

Öğrencilerin partisinde Jagdish ve Sanchi yakınlaşıyor! Dans eden ikili, partideki herkesi hayran bırakıyor desek de bu Sanchi'nin hayalidir. İkili aslında tüm parti boyunca yan yana oturmuşlardır. O sırada Ganga, Jagdish'i arar ve Sanchi bunu duyar. Sanchi, Jagdish'i Ganga'dan kıskanır. Partide SAnchi, daha önce kavga ettiği kişilerin saldırısına uğrar ve alıkonulur. Jagdish, Sanchi'yi bu zor durumdan kurtarabilecek midir?

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR