İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 24 Temmuz Çarşamba yeni bölüm

İkimizin Yerine 320. bölümü 24 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. Dizi severler, Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı ve özeti araştırıyor. İkimizin Yerine dizisi yeni bölüme dair detayları bu haberimizde hazırladık...

İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 24 Temmuz Çarşamba yeni bölüm
Yayın Tarihi: 23.07.2019 16:31:00

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 320. bölümüyle 24 Temmuz ÇArşamba günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Anandi, Shiv'in ailesi karşısında mahçup oluyor! Geçmişte, Shiv'i kötüleyen Dadisa'nın Urmi'ye anlattıkları yüzünden Anandi de suçlanıyor! Sanchi, hıncını Anandi'den alıyor ve olayları ailesine aktarıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin heyecan dolu geçen son bölümünde Jagdish'e kız arayışları sürmektedir. Dadisa, Jagdish için münasip bir gelin adayı bulmak için harekete geçer. Ancak Sanchi, Jagdish'in "gelin" adayı arayışını duyunca çok üzülür ve tedirgin olur. Sanchi, Jagdish'ten etkilenmiştir. Öte yandan Jagdish için bulunan gelin adayının annesi, Shiv'le ilgili olmadık şeyler söyler! 

İKİMİZİN YERİNE 320. BÖLÜM ÖZETİ İZLE ANANDİ SUÇLANIYOR! 




İkimizin Yerine dizisi 320. bölüm Anandi suçlanıyor! Shiv'i zorla evlendirmeye kalkanlardan kurtulan ikili, bu kez de bu olayın etkisinde bambaşka bir olay yaşıyor! Urmi adındaki kadın, Shiv'e ileri-geri laflar ediyor. Bu esnada Shiv'in kız kardeşi Sanchi de bu sözlere tanık oluyor ve yaşananları ailesine aktarıyor. Anandi, Shiv'e ve Shiv'in ailesine karşı mahçup oluyor! 

İKİMİZİN YERİNE 320. BÖLÜM FRAGMANI İZLE NELER OLACAK?

İkimizin Yerine dizisi 320. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 24 Temmuz Çarşamba saat 16.10'da yayınlanacak İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 320. bölüm özetini izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR