İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 24 Temmuz yeni bölüm fragmanı

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 320. bölümde neler olacak? Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 24 Temmuz yeni bölüme dair detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 24 Temmuz yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 23.07.2019 11:12:00

İkimizin Yerine dizisi 320. bölümüyle 24 Temmuz Çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizisi 320. bölümde neler olacak? Bu soru yanıt arıyor. Anandi, Shiv ve ailesine rezil oluyor! Anandi, Urmi'nin sözleri sonrası kendini suçlu hissediyor.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Jagdish'e kız arayışları sürüyor. Ganga, Jagdish'in evlenmesine üzülüyor mu? Öte yandan Anandi, Sanchi ile birlikte Dadisa'yı görmeye geliyor. Jagdish'in evlenmeyi düşündüğü kız ve annesi de tam bu esnada geliyor. Kızın annesi Urmi, Anandi'yi görüp "küstah" kaymakam Shiv'le evlenen kız değil misin? Diye soruyor. Anandi çok üzülüyor. Sanchi ise çok sinirleniyor! 

İKİMİZİN YERİNE 320. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 




İkimizin Yerine dizisi 320. bölümde Anandi çok üzülüyor! Shiv'le yaşadıkları olayın ardından Anandi'yi gören Urmi, Shiv'e hakaretler ediyor. Bu esnada Shiv'in kız kardeşi Sanchi de olaya tanık oluyor ve yaşananları ailesine aktarıyor. Shiv'in ailesi de bundan ötürü Anandi'yi suçluyor ama Shiv, Anandi'yi koruyor... İkimizin Yerine dizisi yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

İKİMİZİN YERİNE 320. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İkimizin Yerine dizisi 320. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 24 Temmuz Çarşamba saat 16.10'da yayınlanacak İkimizin Yerine 320. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR