İkimizin Yerine 314. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 18 Temmuz Perşembe yeni bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 314. bölümü 18 Temmuz Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 314. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 314. bölümde neler olacak? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

İkimizin Yerine 314. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 18 Temmuz Perşembe yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 17.07.2019 00:12:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 314. bölümü 18 Temmuz Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 314. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 314. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizi 314. bölüme dair detayları bu haberimizde hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Jagdish için eş adayı aranıyor! Dadisa, torunu Jagdish'e yakışacak güzel ve zarif bir gelin adayı bulmak istiyor. Öte yandan Ganga, Jagdish için önerilen gelin adayının paragöz olduğunu öğreniyor, hem de "Sadece evli kadınlar altın yüzük takabilir." sözünü hatırlıyor. Gelin adayının babasının "varlıklı, zengin" avcısı olduğunu da öğrenen Ganga, bu evliliğin önüne geçiyor! 

İKİMİZİN YERİNE 314. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 




İkimizin Yerine 314. bölümde Ganga, Jagdish'in kötü bir evlilik yapmasının önüne geçer! Öte yandan Jagdish ve Kaçhan, teke tek görüşebilecekleri, baş başa olabilecekleri Baş Tapınak'ta bir araya gelirler ve yaşantılarını birbirlerine anlatırlar. Kaçhan, o güne dek başından geçen kötü olayları, atlattığı zorlukları anlatır. Bu günleri geride bırakmasını sağlayacak bir eş aradığını söyler. Jagdish'de kendi durumunu Kaçhan'a aktarır. Ganga, Kaçhan'ın babasının hareketlerinden şüphelenir ve onu takip eder. 

Ganga, Kaçhan'ın babasının Şing ailesinin zengin olduğunu bildiğini ve kızını Jagdish'le evlendirip "zengin" avcılığı yapacağını öğrenir! Ganga, eve gider ve Dadisa ile Jagdish'e durumu anlatır! Jagdish, Kaçhan'la evlenmekten vazgeçer! 

İKİMİZİN YERİNE 314. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 314. bölümü 18 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. 18 Temmuz İkimizin Yerine 314. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 314. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR