İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı?

İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Kanal 7'nin Hint dizisi İkimizin Yerine 312. bölümde neler yaşanacak? Jagdish Ganga ile mi evleniyor? İkimizin Yerine 16 Temmuz Salı yeni bölümüne dair tüm detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı?
Yayın Tarihi: 15.07.2019 11:23:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hit dizisi İkimizin Yerine 312. bölümüyle 16 Temmuz Salı günü izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı ve özeti araştırılıyor. İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? Bu soru yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Jagdish, evlenmeye ikna ediliyor. Anandi ile konuşan Jagdish, yeniden evlenme kararı alıyor. Bu habere en çok sevinen Babaannesi Dadisa oluyor. Dadisa, Jagdish'e münasip bir eş adayı araştırıyor. Jagdish acaba kimle evlenecek? Sanchi'yle mi Ganga'yla mı? İkimizin Yerine 312. bölümde Jagdish'in hareketi şoke edecek! 

İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 


Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 312. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığı anda bu sayfada paylaşacağız. Dizi severleri, İkimizin Yerine 312. bölümde çok özel sahneler bekliyor, şimdiden iyi seyirler dileriz...


İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 312. BÖLÜMDE NELER OLACAK?



İkimizin Yerine 312. bölümde İkimizin Yerine'yi Holi Bayramı heyecanı sarıyor! Holi Festivallerini ailesinden uzakta geçiren Anandi, yine de eşi Shiv'le birlikte, Udaypur'da yepyeni bir hayata başlamış ve şimdi Holi festivali kutlamalarında eğlenceli anlar yaşayacaktır. 

Holi festivali Jetsar'da da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Jagdish, Ganga'nın oğluyla vakit geçiriyor ardından Holi festivali eğlencesinde sarhoş oluyor! Sarhoşken, Ganga'yı Anandi zannedip ona sarılması büyük bir şaşkınlık yaratıyor! Jagdish Ganga ile mi evlenecek?


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR