İkimizin Yerine 312. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 16 Temmuz yeni bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 312. bölümü 16 Temmuz Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler daha şimdiden İkimizin Yerine 312. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 312. bölüm özeti yayınlandı! Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 312. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 16 Temmuz yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 15.07.2019 10:56:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 312. bölümü 16 Temmuz Salı günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine'de Anandi ve Shiv'in Udaypur'a taşınmasıyla yepyeni şeyler yaşanmaya devam ediyor. Son bölümde Holi festivali kutlandı. Jagdish evlenmeyi kabul etti. Peki İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 321. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? 

İkimizin Yerine'nin son bölümünde Holi festivali heyecanı yaşandı. Anandi ve Shiv, Udaypur'da yepyeni bir hayata başladılar ve Holi festivalini yeni evlerinde geçirdiler. Dadisa ve evdekiler de Jetsar'da Holi hazırlıklarına başladı. Anandi'nin, Jetsar'dan ayrılmadan görüştüğü ve ikna ettiği Jagdish, evlenmeye hazırlanıyor. Jagdish kiminle evlenecek? Yeni bölümde Jagdish'ten olay bir hareket geliyor...

İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

İkimizin Yerine dizisi 312. bölümü 16 Temmuz Salı günü saat 16.10'da yayınlanacak. Anandi, yengesini Holi festivaline davet ediyor. Onsuz bir Holi bayramının "Renksiz" geçeceğini söyleyen Anandi, yengesini ikna ediyor. 

İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi severler, İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanını araştırıyor. İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. 

İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 



Shiv'in kız kardeşi Sanchi, Anandi'ye Holi festivalinde unutamayacağı şeyler yaşatmak istiyor! Anandi'ye kötü sürprizler hazırlayan Sanchi, muzipliklerine devam ediyor. Banyoda, havluların arasına kırmzı boya koyan Sanchi'nin bir şeyler çevirdiğini anlayan Anandi, Sanchi'nin planını tersine çevirir. 

Öte yandan Jetsar'da da Holi Festivali heyecanı başlamıştır. Jagdish, Ganga'nın oğlu Manu'yla eğlenceli vakit geçirir. Holi festivalinde Nandu'yu boyamak isteyen Jagdish, Nandu'nun refleksiyle eğilmesiyle Ganga'yı boyar. Jagdish, hemen Ganga'dan özür diler ama Ganga yerden boya dolu kovayı alıp Jagdish'in başından aşağı boca eder. 

Jagdish ve Ganga'nın boya "oyunu", herkesi şaşırtır. Jagdish ve Ganga evli bir çift gibi Holi festivalinde birbirlerini boyamışlardır. Holi festivali kutlamalarında sarhoş olan Jagdish, Ganga'yı Anandi olarak görür ve ona sarılır. Bu sarılma herkeste şok etkisi yaratır! 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde yine heyecan ve aşk dolu sahneler yer alacak. Dizi severler şimdiden 16 Temmuz Salı gününü iple çekiyor. 



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR