İkimizin Yerine 308. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 12 Temmuz Cuma yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 308. bölümüyle 12 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 308. bölüm özeti de yayınlandı! İkimizin Yerine 308. bölümde neler olacak? Sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 308. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 12 Temmuz Cuma yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 11.07.2019 11:33:00

İkimizin Yerine dizisi 308. bölümü merakla bekleniyor. Dizi severler, heyecan dolu bölümlerinin ardından İkimizin Yerine 308. bölümü araştırıyor. 12 Temmuz Cuma günü yayınlanacak İkimizin Yerine 308. bölüm özeti de yayınlandı! 

İkimizin Yerine'nin son bölümünde Sanchi'ye kamyon çarpmıştır ve Sanchi yaralanmıştır. Jagdish, Sanchi'ye ilk müdahalede bulunur. Sanchi'nin saygısızlıkları Jagdish'i bezdirse de bunu yapar. Öte yandan Shiv ve Anandi, Jagdish'in evlenmesi için Dadisa ve diğer ev ahalisiyle konuşurlar. Jagdish muayenehanede hastalarına bakmaktadır. Sanchi, Ganga'ya da saygısızlık yapar. Öte yandan Anandi, Shiv'e bir sürpriz yapar ve onu bir yere götürür. Orada da Shiv'e onu sevdiğini söyler. 

İKİMİZİN YERİNE 308. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 308. bölümü 12 Temmuz Cuma günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız...


İKİMİZİN YERİNE 308. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! NELER OLACAK?



Anandi ve Shiv arasındaki buzlar eriyor! Anandi, kendisini aşkın kucağına bırakıyor. Ancak çalan bir telefon her şeyi mahvediyor. Öte yandan Dadisa, Anandi'yi arayarak Jagdish'in evlilik teklifini reddettiğini açıklar! Torununun tekrar evlenmesini ve hayata biraz daha tutunmasını isteyen Dadisa, Jagdish'in kararından üzüntü duyar. 

Shiv ise Jagdish'in evlenmesi fikrini ortaya attığı için kendisini suçlu hisseder. Anandi Jagdish'le görüşmeye karar verir! Jagdish'e iyi bir insan olduğunu ve kimsenin hayatını mahvetmediğini anlatan Anandi, Jagdish'in ailesini düşünmesini ister. Jagdish, Anandi'ye tepki gösterir ve ağlar! Sinirlenen Jagdish, Ganga'ya patlar ve Ganga'yı azarlar. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR