İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 12 Temmuz yeni bölüm fragmanı

İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisi 308. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. İkimizin Yerine 308. bölümde 12 Temmuz Cuma günü yayınlanıyor. Yeni bölüm detaylarını sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 12 Temmuz yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 11.07.2019 11:34:00

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine, 308. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 12 Temmuz Cuma günü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanını ve yeni bölümde neler olacağını araştırıyor. İkimizin Yerine yeni bölümün detaylarını bu haberimizde topladık.

İkimizin Yerine'nin geride kalan son bölümünde, Anandi ve Shiv, tayin haberini konuşuyor ve orta yolu buluyorlar. Öte yandan Sanchi'ye kamyon çarpıyor ve Jagdish'in muayenehanesinde gerekli müdahale yapılıyor. Ancak Sanchi, huysuzluklarını ve saygısız davranışlarını burada da sürdürünce Jagdish sert bir tepki gösteriyor. Bu tepkinin ardından Sanchi susuyor. Anandi ve Shiv ise, evlililerinde yeni bir sayfa açıyorlar. Anandi eski utangaçlığından arınıyor ve kendini aşka teslim ediyor.

İKİMİZİN YERİNE 308. BÖLÜM ÖZETİ İZLE  - 12 TEMMUZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ




İkimizin Yerine yeni bölümde Jagdish, Dadisa'nın yeni bir eş bulma teklifini geri çeviriyor. Evlenmek istemeyen Jagdish'e en çok Dadisa üzülüyor. Dadisa, fikri ortaya atan Shiv ve Anandi'yi arayıp Jagdish'in cevabını iletiyor. Ardından Shiv, bu fikri ortaya attığından dolayı kendini suçlu hissediyor. Öte yandan Anandi ise, evlenmesi için Jagdish'le konuşmaya karar veriyor. Konuşmada Jagdish ile Anandi arasında gerilim yükseliyor. Jagdish sinirini Ganga'dan çıkarıyor ve Ganga'yı azarlıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin 308. bölümü de heyecan dolu sahnelerle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. 

İKİMİZİN YERİNE 308. BÖLÜM FRAGMANI 

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Ancak 308. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 308. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz. İkimizin Yerine 308. bölüm fragmanı da birazdan sizlerle paylaşılacak... 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR