İkimizin Yerine 307. bölümde neler olacak? Sanchi Jagdish'le mi Evlenecek?

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen ve ilgiyle takip edilen Hint dizisi İkimizin Yerine 307. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 307. bölümde neler olacak? Kamyon kazası geçiren Sanchi, Jagdish'le mi evlenecek? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 307. bölümde neler olacak? Sanchi Jagdish'le mi Evlenecek?
Yayın Tarihi: 10.07.2019 11:36:00

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenmeyi başaran Hint dizisi İkimizin Yerine 307. bölümüyle 11 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. İkimizin Yerine dizisinin 307. bölümünde neler olacak? İkimizin Yerine 307. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizi severlerin merakla beklediği soruların yanıtı haberimizde.

İkimizin Yerine'de geçtiğimiz bölümde taşlar yerinden oynamıştı. Özellikle Shivraj'ın tayininin çıkması herkesi şoke etmişti, özellikle de Anandi'yi... Anandi, ailesiyle birlikte kendi şehrinde birçok hayal kurarken Shiv, ona tayin haberini verememişti. Ancak Anandi bu haberi başkasından duyunca yıkıldı ve Shiv'e küstü. Shiv ise Anandi'nin gönlünü almayı çabuk başardı.

İKİMİZİN YERİNE 307. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 



Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine 307. bölümü 11 Temmuz Perşembe günü saat 16.10'da ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 307. bölüm fragmanı merak ediliyor ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 307. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz, fragman da en kısa sürede bu sayfadan paylaşılacak.


İKİMİZİN YERİNE 307. BÖLÜMDE NELER OLACAK?



İkimizin Yerine 307. bölümde Shiv'in kız kardeşi Sanchi'ye kamyon çarpıyor! Kamyon kazası sonrası vücudunda yaralar oluşan Sanchi'yi ilk kurtaran Jagdish oluyor. Jagdish, Sanchi'yi hemen muayenehanesinde tedavi ediyor. Ancak Sanchi, bu tedaviye karşı çıkıyor ve küçük, kirli, pis gördüğü muayenehaneden gitmek istiyor. Jagdish'e, "Anne, babamı arayın, ben burda muayene olmam!" diyen Sanchi, Jagdish'in sert tepkisiyle karşılaşınca susuyor! 

Jagdish, Sanchi'nin sitemine ve aşağılayıcı sözlerine karşın tepkisini gösterip onu tedavi ediyor. Ardından ona ilaçlar yazıyor ancak Sanchi bu ilaçlara güvenmiyor ve bir de aile doktoruna onaylatıyor. Aile doktoru, Jagdish'in yazdığı ilaçları doğru bulunca, Sanchi kendinden utanıyor! 

Öte yandan Shiv ve Anandi, Jagdish'in tekrar eski, mutlu günlerine dönebilmesi için bir yol arkadaşına ihtiyacı olduğunu düşünüp bu düşünceyi Dadisa ile paylaşıyorlar. Dadisa da biricik torunu için harekete geçiyor. Jagdish ile Sanchi evlenecek mi dersiniz? 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR