İkimizin Yerine 306. bölümde neler olacak? Anandi Shiv'le Gidecek mi? 306. bölüm özeti ve fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 306. bölüme Anandi'nin göz yaşları damgasını vuruyor. Shiv'in tayini çıkması sonrası Anandi de Shiv'le gidecek mi yoksa ailesiyle mi kalacak? İkimizin Yerine 306. bölüm fragmanı ve özeti de yayınlandı. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 306. bölümde neler olacak? Anandi Shiv'le Gidecek mi? 306. bölüm özeti ve fragmanı izle
Yayın Tarihi: 9.07.2019 12:29:00

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi olmayı başaran İkimizin Yerine'de heyecan, 10 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak 306. bölümle devam ediyor... İkimizin Yerine 306. bölümde, Anandi, Shiv'in ağzından değil de başkasının ağzından öğrendiği "Tayin" haberiyle perişan olur. Shiv'in kendisine bu haberi iletmemesine çok üzülen ve Shiv'e küsen Anandi, bir yandan da ailesinden uzaklaşacak olmasından dolayı gözyaşlarına boğulur! 

İkimizin Yerine 306. bölüme Anandi'nin gözyaşları damga vuruyor! Shiv, Anandi ile barışmak için her yolu deniyor ve en sonunda Anandi'nin gönlünü almayı başarıyor. Anandi'ye neden tayin haberini veremediğini anlatan Shiv, "Benimle her yere gelirim demiştin, ama seni buna zorlayamam." diyor. Anandi ise "Benim için çok zor olacak, ama hiç önemli değil, beni asıl endişelendiren ailemden, babaannem Dadisa'dan ve annemden, babamdan, amcamdan, yengemden, hepsinden ayrılmak, Hepsi buna çok üzülecek, yine de buna alışmaları lazım!" diyor. 

İKİMİZİN YERİNE 306. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 



İKİMİZİN YERİNE 306. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 



Sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 306. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. İkimizin Yerine 306. bölümde yine olaylar olaylar... Anandi'nin gözyaşları yeni bölüme damgasını vuracak! İkimizin Yerine 306. bölüm özetini aşağıdan dinleyebilirsiniz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR