İkimizin Yerine 305. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 9 Temmuz yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 305. bölümü ile 9 Temmuz Salı günü yayınlanacak! İkimizin Yerine 305. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 305. bölümde neler olacak? Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 305. bölüme dair detaylar...

İkimizin Yerine 305. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 9 Temmuz yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 7.07.2019 22:24:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 305. bölümü 9 Temmuz Salı günü yayınlanacak! Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 305. bölüm özeti ve fragmanını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 305. bölüm özeti - fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 305. bölümde neler olacak? 

İkimizin Yerine'de geçtiğimiz bölümde Anandi, bir okul açılışına gitmiş, orada eski öğretmeni ve onun öğrencileri ile karşılanmıştı. Anandi, her şey mutlu şekilde ilerlerken Ganga'nın oğlu Manu'yu görse de tanıyamamış ve aklı daha sonra başına gelip de o çocuğun Manu olduğunu anlayınca durumu hemen Shiv'e haber vermişti. Anandi ve Shiv, Ganga'nın oğlunu bulabildiler mi? Öte yandan Ganga da Jagdish'le birlikte derslere çalışıp Ganga'nın yarıda kalan eğitimini tamamlamak istiyor.

İKİMİZİN YERİNE 305. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 




Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 305. bölümü 9 Temmuz Salı günü saat 16.10'da izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız, yukarıdan 305. bölüm özetini izleyebilirsiniz.

İKİMİZİN YERİNE 305. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?



Anandi ve Shiv, Manu'yu bulurlar! Ganga'nın oğlu artık emin ellerdedir. Shiv, Ganga'yı arayıp oğlunu bulduklarını söylemek istese de Anandi, sürpriz yapmak için Shiv'in aramasını engeller. Ganga, çocuğunu beklerken kapıdan Shiv ve Anandi, Ganga'nın oğlu Manu ile çıkagelir! Ganga, bebeğini görünce göz yaşlarına boğulur. Ganga, Shiv ve Anandi'ye minnettar olur! 

Dadisa, tüm herkesi bir akşam yemeğine çağırır. Herkes teklifi kabul etse de Shiv bu teklifi geri çevirir. Kaymakam olan Shiv, tayin haberini Anandi'ye verememiştir! Bunun stresini yaşayan Shiv, Dadisa'nın yemek teklifine olumsuz yanıt verir. Shiv, durumu Anandi'ye açıklamaya karar verir. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR