İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 9 Temmuz yeni bölüm Shiv'in Tayini Çıkıyor

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reyting listesini alt üst eden İkimizin Yerine dizisi 305. bölümü 9 Temmuz Salı günü izleyiciyle buluşacak. İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 305. bölüm neler olacak? Shiv tayin haberini Anandi'ye söyleyecek mi?

İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 9 Temmuz yeni bölüm Shiv'in Tayini Çıkıyor
Yayın Tarihi: 8.07.2019 10:32:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine, 9 Temmuz Salı günü 305. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 305. bölüm araştırmalarına başladı. İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? Soruları yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine Son bölümde Anandi, açılış töreni için gittiği Manupur'da Ganga'nın oğlu Manu'yu bulur ve durumu derhal Shiv'e haber verir. Anandi'nin karşısına bay Rathan çıkar! Shiv, hızla Anandi'nin yanına koşar ve Anandi'yle Manu'yu kurtarmak için harekete geçer. 

İKİMİZİN YERİNE 305. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 




Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint Dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 305. bölümü 9 Temmuz Salı günü saat 16.10'da izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 305. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız, yukarıdan 305. bölüm özetini izleyebilirsiniz.

İKİMİZİN YERİNE 305. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 



İkimizin Yerine yeni bölümde Anandi, Shiv ile birlikte Ganga'nın bebeği Manu'yu kurtarıp Ganga'ya teslim ediyorlar. Ganga, evde bi çare oğlunu düşünürken kapıdan Shiv ve Anandi, bir bebek ağlamasıyla giriş yaptıklarında Ganga'ya dünyalar veriliyor. Ganga, Anandi ve Shiv'e minnet duyup teşekkürler ediyor. 

Öte yandan Dadisa, tüm herkesi akşam yemeği davetiyle toplamak istiyor. Dadisa'nın teklifine Shiv olumsuz yanıt veriyor. Shiv'in kafasını bu sıralar "tayin" meselesi yormaktadır. Eve gelen tayin haberiyle başka bir yere atanan Kaymakam Shiv, bu durumu Anandi'ye açmaya karar verir. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR