İkimizin Yerine 304. bölüm özeti yayınlandı - İkimizin Yerine 304. bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 8 Temmuz Pazartesi günü 304. bölümü ekranlarda olacak. 8 Temmuz Pazartesi yayınlanacak İkimizin Yerine 304. Bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine 304. bölüm özeti yayınlandı - İkimizin Yerine 304. bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 8.07.2019 14:48:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 304. bölümü 8 Temmuz Pazartesi saat 16.10 da izleyicisiyle buluşuyor. İkimizin Yerine 304. bölümü 8 Temmuz Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin izleyicileri, İkimizin Yerine 304. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 304. bölüm özeti yayınlandı.

Ganga'nın kayıp oğlu sonunda bulunuyor. İkimizin Yerine 304. bölümde, okul açılışı için gitti Manupur'da Manu'yu bulan Anandi, çocuğu annesi Ganga'ya teslim edebilecek mi? İkimizin Yerine 304. bölüm özeti bize yeni bölüme ilişkin birçok sorunun yanıtını veriyor.

İKİMİZİN YERİNE 304. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 




Anandi, okulun açılışı için Manupur'a gider. Shiv'den ayrılan Anandi, eski öğretmeni ve öğretmeninin yeni öğrencilerinin yanında muhteşem bir dans gösterisi sunar. Anandi burada bir de Ganga'nın oğlu Mannu'yla da karşılaşır ama tanıyamaz! Köylülerden biri Anandi'ye onun Mannu olduğunu anlatmaya çalışsa da Anandi bir türlü anımsayamaz!

Ardından bir şekilde onun Manu olduğunu anlayan Anandi, çocuğu alır ama Manu'nun babası Rathan Anandi'ye silah çeker! 

Anandi yine de Rathan'ı da ikna edip, Ganga'nın oğlunu Ganga'ya getirir! Ganga, Anandiye'ye büyük bir minnet duyar! Shiv de hızla Anandi'nin yanına gitmiştir ve Shiv-Anandi ikilisi Ganga'ya büyük sürpriz yapacaktır. 

İkimizin Yerine 304. bölümüyle 8 Temmuz Pazartesi günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Şimdiden yeni bölümü kaçırmamanızı şiddetle öneririz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR