İkimizin Yerine 303. Bölümde Neler Olacak? İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 303. bölümle devam edecek! İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizi severler İkimizin Yerine 303. bölümü merak ediyor. İkimizin Yerine 303. bölümde neler olacak? Anandi neden diziden ayrıldı? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 303. Bölümde Neler Olacak? İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 6.07.2019 13:56:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 303. bölümü heyecanla ve merakla beklenmeye başladı. İkimizin Yerine 303. bölümde, dizinin başrol oyuncusu, Anandi'si diziden ayrılıyor! İkimizin Yerine 303. bölüm özetinde Anandi'nin neden diziden ayrıldığı ve yerine kimin geleceği açıklandı! Dizi severlerin merakla beklediği soruların yanıtını haberimizin devamında cevapladık...

Anandi karakteriyle izleyicileri mest eden güzel Hint oyuncu Pratyusha Banerjee, yoğun dizi çekimlerinden bezdi ve sağlık sorunları ve yorgunluk dolasıyla diziden ayrılmaya karar verdi. İkimizin Yerine 303. bölümde Anandi değişiyor! Pratyusha Banerjee'nin yerine Toral Rasputra geliyor! 

Toral Rasputra da geleneksel Hint danslarının hakkını veren, tıpkı Pratyusha gibi güleç, sevecen ve sevimli bir sima! Pratyusha Banerjee'nin diziden ayrılmasının ardından İkimizin Yerine 303. bölümün yeni Anandi'si de izleyici karşısına çıkacak! İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! 

İKİMİZİN YERİNE 303. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 




İKİMİZİN YERİNE 303. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 

İkimizin Yerine 303. bölüme Anandi ve Sanchi arasındaki gerginlik damgasını vurdu! Sanchi, Anandi'yi kıskanmaya devam ediyor. Shiv ise bu durumda Anandi'yi savunuyor. İkimizin Yerine 303. bölümüyle 7 Temmuz 2019 Pazar günü saat 16.10'da yayınlanacak ve izleyiciler yeni Anandi'yle tanışacak, iyi seyirler dileriz..

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR