İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 7 Temmuz Pazar 303. bölüm özeti izle

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi, İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dizi severler İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 303. bölüm merak ediliyor. Sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 7 Temmuz Pazar 303. bölüm özeti izle
Yayın Tarihi: 6.07.2019 17:16:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi, İkimizin Yerine 303. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak! İkimizin Yerine 303. bölümü 7 Temmuz Pazar günü saat 16.10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine izleyicisi, merakla İkimizin Yerine 303. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 303. bölümde Anandi'ler değişiyor! 

İkimizin Yerine izleyicisini çok üzecek bir ayrılık yaşanacak! İkimizin Yerine'nin Anandisi, Pratyusha Banerjee, yoğun iş temposu ve dizi çekimleri nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı diziden ayrılmaya karar verid! İkimizin Yerine 303. bölümde artık başka bir Anandi izleyeceğiz. Pratyusha kadar zarif ve güzel aynı zamanda da cana yakın yeni bir isim diziye dahil olacak! 

İkimizin Yerine 303. bölümde Toral Rasputsra isimli Hint oyuncu, Anandi rolüyle karşımıza çıkacak. İkimizin Yerine 303. bölümde birçok yenilik ve değişiklik göze çarpacak. Sevilen Hint dizisi, normal akışında, heyecan dolu senaryosuyla izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

İKİMİZİN YERİNE 303. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! 




İKİMİZİN YERİNE 303. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI!



İKİMİZİN YERİNE YENİ ANANDİ KİM? TORAL RASPUTSRA HAYATI

Toral Rasputsra, 1987 de Mumbai'de doğmuştur. Ticaret koleji mezunu olan Toral Raspustra, okul yıllarında başarılı bir öğrenciydi. 2018 yılında eşinden boşanan Raspustra, 2007'de komedi dizisiyle televizyona ve oyunculuğa adım attı. Son 2 yılda Mersai dizisinde rol alan Raspustra, şimdi de İkimizin Yerine 303. bölüm ile Anandi karakterine hayat verecek. Toral Raspustra, geleneksel Hint dansları konusunda çok iddialı, güler yüzü, sevecenliği ve temiz kalpliliği ile eski Anandi'yi aratmayacak...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR