İkimizin Yerine 301. bölüm özeti Yayınlandı Gauri Jagdish'in Özrünü Kabul Etmiyor Onunla Konuşmuyor!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 301. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine izleyicisi, şimdiden 5 Haziran Cuma günü yayınlanacak İkimizin Yerine 301. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 301. bölüm özeti Yayınlandı Gauri Jagdish'in Özrünü Kabul Etmiyor Onunla Konuşmuyor!
Yayın Tarihi: 3.07.2019 17:21:00

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 301. bölümü merakla bekleniyor. İkimizin Yerine 301. bölüm özeti yayınlandı. Dizi severler İkimizin Yerine 301. bölümde neler olacak, İkimizin Yerine 301. bölüm fragmanı ve özetini merak ediyor. İkimizin Yerine 301. bölüm özeti yayınlandı! 

İkimizin Yerine son bölümde Ganga, hastaneden çıkıyor. Ganga'nın bebeğini kurtarmak için Shiv ve Jagdish birlikte hareket ediyor! Jagdish, kapıyı kırıp bebeği Rathan'dan almak istiyor. Ancak Rathan, ev efratıyla birlikte kaçıyor! Shiv, Jagdish'e evde Ganga'yla kalmasını söyleyip Polislerle birlikte Rathan'ın ve Ganga'nın bebeğinin peşine düşüyor! Ancak eli boş dönüyor! Ganga, bebeğini getiremeyen Shiv'e feryat ediyor.

İKİMİZİN YERİNE 301. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! GAURİ JAGDİSH'İ TERSLİYOR!



Jagdish, Gauri'den özür dilemek için evi terk edip Mumbai'ye kadar gidiyor. Ancak orada Gauri, Jagdish'le konuşmak bile istemiyor! Jagdish'in geldiğini duyan Gauri, hastaneyi terk eder. Bunun üzerine Jagdish, hemen bir not bırakır ve eve, Dadisa'ya geri döner. Ganga ise Jagdish'in evine alışmaya başlar. Köylüler arasında Jagdish ile Ganga'nın adı bile çıkar. Ganga'nın evli olduğunu bilen köylüler, Jagdish ile Ganga'nın yakınlaşmasını dillerine dolarlar.


Öte yandan Anandi ile Jagdish arasındaki buzlar da eriyor. Evliliğe tamamen alışan ikili, sonunda birbirlerine yakınlaşıyorlar. 

İKİMİZİN YERİNE 300. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 300. bölümü 4 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak.

İKİMİZİN YERİNE 301. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi 301. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 5 Temmuz Cuma günü yayınlanacak İkimizin Yerine 301. bölüm öncesi yukarıdan bölüm özetini izleyebilirsiniz. İkimizin Yerine 301. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR