İkimizin Yerine 300. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 4 Temmuz 300. bölüm neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 300. bölümü 4 Temmuz Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 300. bölüm özeit ve fragmanı izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 300. bölüm özeti yayınlandı!

İkimizin Yerine 300. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 4 Temmuz 300. bölüm neler olacak?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 11:51:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 300. bölüm heyecanı yaşanıyor! Sevilen Hint dizisi, 300. bölümüyle 4 Temmuz Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 300. bölüm özeti de yayınlandı! İkimizin Yerine izleyicileri, 300. bölümde neler olacak? Bu sorunun yanıtını araştırıyor.

Ganga'nın oğlunu kurtarmak için harekete geçen Jagdish ve Shiv, Rathan'ın evine polislerle baskın yapıyor! Bu sırada Rathan'ın evdekilerle birlikte çocuğu da alıp kaçmasıyla Jagdish onlara yetişemiyor. Ardından Shiv, Jagdish'e Ganga'yla kalmasını, kendisinin polislerle kaçanların peşine düşeceğini söylüyor. Shiv ardından kaçanları yakalamaya uğraşsa da çocuğu geri alamıyor. Eve geri döndüğünde Ganga, Shiv'e bebeğini soruyor ve aldığı cevap karşısında feryat ediyor! 

İKİMİZİN YERİNE 300. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 
 




Anandi, Shiv ile evliliğinde artık kendisini daha mutlu hissetmektedir ve Shiv'le evliliğinde yeni bir adım atmak için kararlıdır. Ganga ise oğlunu kurtaramadığı için çok çok üzgündür. Jagdish de bu kadına yardım etmek için her şeyi yapmaktadır. Jagdish, Ganga ile dertleşir ve her şeyini ona anlatır. Jagdish ardından Anandi'ye Mumbai'ye gidip Gauri'den özür dilemek istediğini aktarır. Jagdish, evi terk ederek Mumbai'ye gider ve Gauri'nin peşine düşer.

Anandi, Jagdish'in evi terk ettiğini ve nereye gittiğini, ev halkına kendisi açıklayacaktır. İkimizin Yerine heyecan dolu 300. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek!

İKİMİZİN YERİNE 300. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 300. bölümü 4 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanını araştırıyor ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR