İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 300. bölüm 4 Temmuz Perşembe neler olacak?

Kanal 7 ekranlarında en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 300. bölümü 4 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanı merak ediliyor. Dizi severler İkimizin Yerine 300. bölümü araştırmaya başladı.

İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 300. bölüm 4 Temmuz Perşembe neler olacak?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 14:31:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 300. bölümüyle 4 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak! İkimizin Yerine 300. bölümü henüz yayınlanmadan izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ediyor. İkimizin Yerine 300. bölüm fragmanı araştırılıyor. İkimizin Yerine 300. bölümde neler olacak? Detayları haberimizde sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 300. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine son bölümde Ganga, hastaneden çıkıyor. Ganga'nın bebeğini kurtarmak için Shiv ve Jagdish birlikte hareket ediyor! Jagdish, kapıyı kırıp bebeği Rathan'dan almak istiyor. Ancak Rathan, ev efratıyla birlikte kaçıyor! Shiv, Jagdish'e evde Ganga'yla kalmasını söyleyip Polislerle birlikte Rathan'ın ve Ganga'nın bebeğinin peşine düşüyor! Ancak eli boş dönüyor! Ganga, bebeğini getiremeyen Shiv'e feryat ediyor.

İKİMİZİN YERİNE 300. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 300. bölümü 4 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak.

İKİMİZİN YERİNE 300. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 



İkimizin Yerine 300. bölümde Shiv ve Anandi evliliğinde işler artık yoluna giriyor! Anandi, Shiv'in aşkına karşılık vermeye ve evliliğe tam olarak hazır olmaya başlıyor. Bu arada Jagdish, Ganga'nın bebeğini kurtarmak için yardım etmeye girişiyor. Bir de Jagdish, Gauri'ye özür borcunu ödemek istiyor. Jagdish  Anandi'ye Mumbai'ye gidip Gauri'den özür dilemek istediğini aktarır. Jagdish, evi terk ederek Mumbai'ye gider ve Gauri'nin peşine düşer.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR