İkimizin Yerine 295. bölüm fragmanı yayınlandı - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma 295. yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine 295. bölümü, dizi severler tarafından araştırılmaya başlandı. İkimizin Yerine 295. bölümde Shiv ve Anandi Uçurtma bayramına katılıyor. İkimizin Yerine 295. bölümü sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 295. bölüm fragmanı yayınlandı - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma 295. yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 28.06.2019 14:14:00

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen Hint dizisi olmayı başaran ve reytinglerde hep üst sıralarda yer alan İkimizin Yerine dizisi, yeni günde yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizi severler, İkimizin Yerine 295. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 295. bölüm fragmanı ve özeti sıklıkla araştırılıyor. İkimizin Yerine yeni bölümünde Uçurtma Bayramı geldi çattı... Anandi, daha önce Jagu ile birlikte katıldığı Uçurtma Bayramı'na şimdi eşi Shiv ile birlikte katılacak. 

İkimizin Yerine'de yeni bölümün özetine ve fragman detaylarına geçmeden önce önceki bölümle ilgili bir kaç bilgi verelim. Anandi ve Shiv, yoksul köylülere yardım için gittikleri yerde, doktorluk yapan ve evi terk eden Jagu'ya rastlarlar. Her iki tarafta büyük şaşkınlık yaşar. En sonunda Anandi, Jagdish'e sitem dolu sözler sarf eder ve evi terk ettiği için ona kızgın olduğunu açıklar. Jagdish, Anandi'den bu sözleri duyunca, eve geri dönmeye karar verir ve eve geri döner.

Jagdish'in eve geri dönüşü herkesi, en çok da babaanne Dadisa'yı mutlu eder. Dadisa ve ev ahalisi, Jagdish'in eve geri dönüşü üzerine çok mutlu olurlar ve ona daha önce de teklif ettikleri ancak Jagdish'in doktorluk yapmadığı yeni muayenehaneyi açarlar. Jagdish, bu sürpriz karşısında oldukça duygulanır ve mutlu olur. Sonunda kendi evinde kendi muayenehanesinde yaşayıp çalışabilecektir. İkimizin Yerine 294. bölümün ardından şimdi dizi severler İkimizin Yerine 295. bölüme kilitlenmiş durumda. İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler bu sorunun yanıtını araştırıyor.

İKİMİZİN YERİNE 295. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 
 


İkimizin Yerine 295. bölüm özetine göre, yeni bölümde uçurtma bayramı geldi çattı. Uçurtma bayramına daha önce Jagu ile katılan Anandi, bu sene eşi Shiv ile bu bayrama katılacak. Shiv'in kız kardeşi Sanchi, Anandi'ye uçurtma konusunda abisi Shiv'in ne kadar maharetli olduğunu anlatıyor ve Shiv'in Jagu'yu geçeceğini söylüyor. Peki siz ne dersiniz Shiv mi yoksa Jagdish mi daha iyi uçurtma uçuracak?

Öte yandan Jagdish'in gördüğü gizemli kadın Ganga, bayram etkinliklerinden faydalanıp evden, yani esaretten kaçmak istiyor. Ganga, acı dolu hayatını artık mutlu günlere ulaşarak geride bırakma isteğinde... Peki bunu nasıl başaracak? Jagdish ona yardım edecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 295. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

İkimizin Yerine 295. bölümüyle 29 Haziran Cumartesi günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 295. bölüm fragmanı araştırmalarını da sürdürüyor ancak fragman henüz yayınlanmadı, fragman da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak, lütfen beklemede kalınız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR