İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 294. bölüm 28 Haziran Cuma günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 294. bölüm özeti ve fragmanı araştırılıyor. Dizi severler İkimizin Yerine 294. bölümde neler yaşanacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor...

İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 27.06.2019 12:04:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 294. bölüm heyecanı yaşanıyor. İkimizin Yerine 293. bölümün sona ermesinin ardından dizi severler İkimizin Yerine 294. bölüm özeti ve fragmanını araştırıyorlar. İkimizin Yerine 294. bölüm özeti de yayınlandı. Bu haberimizde yeni bölüme dair tüm detayları derledik.

Jagdish, evinden uzakta başka bir köyde, onlara yardımcı olmak için doktorluk yapmaktadır. Jagdish, bir akşam sokakta bir kadını çocuğuyla birlikte kaçarken görür, bu gizemli kadının adı Ganga'dır! Ganga, ertesi gün Jagdish'in muayenehanesinde de karşısına çıkar! Jagdish, köylülerden Ganga'nın hikayesini öğrenir ve ona yardım etmek ister. Jagdish Ganga'ya nasıl yardım edecek?

İKİMİZİN YERİNE 294. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 

İkimizin Yerine 294. bölüm şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor! İkimizin Yerine 294. bölümde Anandi ve Shiv, yoksul köylülere yardım elini uzatıyor. Kaymakam Shiv ile eşi Anandi, köylülere yardım ederken Jagdish'le de karşılaşırlar. Anandi, Jagdish'e evi kendisine emanet ettiğini söyler ve Jagdish'in evi terk etmesi nedeniyle ona sitem dolu sözlerle yüklenir. Jagdish, Anandi'nin bu sözlerinin ardından eve geri dönmeye karar verir.


Jagdish eve döndüğünde tüm ev halkı çok mutlu olur! Jagdish'in evi terk etmesi unutulmuştur bile. Jagdish bile böyle samimi ve güler yüzle karşılanacağını düşünemez. Ailesi, Jagdish'e bir de sürpriz yapar. Jagdish'in uzun zamandır açmayı düşündüğü muayenehane artık açılacaktır.

İKİMİZİN YERİNE 294. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 



İkimizin Yerine 294. bölümü 28 Haziran Cuma günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. İkimizin Yerine 294. bölüm özeti yayınlandı ve yukarıda sizler için paylaşıldı ancak 294. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR