İkimizin Yerine 291. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 25 Haziran Salı yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint Dizisi İkimizin Yerine 291. bölümüyle 25 Haziran Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 291. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizisinin yeni bölüme dair detayları bu haberimizde sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 291. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 25 Haziran Salı yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 24.06.2019 14:38:00

Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İkimizin Yerine 291. bölümü heyecanla bekleniyor. Dizi severler şimdiden 25 Haziran Salı günü yayınlanacak İkimizin Yerine 291. bölümün fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 291. bölümde yer alan yeni kadın kim? Ah Kalbim dizisinin Pragya'sı İkimizin Yerine'ye katılıyor! İkimizin Yerine 291. bölümü fragmanı, özeti ve neler yaşanacağıyla ilgili detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine'de olaylar bitmiyor! Anandi ile Shiv evliliği yavaş yavaş rayına oturuyor derken yeni bir şey ortaya çıkıyor. Shiv'in kız kardeşi Sanchi, Anandi'yle uğraşmaktan ve içten içe kıskançlık duymaktan vazgeçmiyor. Shiv ise alışma sürecinde olan Anandi'ye sürprizler yaparak onu mutlu etmeye çalışıyor. Anandi'nin aklı ise Dadisa ve diğer aile üyelerinde... Öte yandan Jagdish, doktorluğa geri dönüyor ve bir akşam vakti, esrarengiz bir kadın ile çocuğunu kaçarken, arkalarından da 3-4 erkeğin kovaladığına şahit oluyor. Ardından ertesi gün bu adamlardan biri yüzü gözü kapalı şekilde bir kadını hastaneye getiriyor. Jagdish, bu kadının dün akşam gördüğü kadın olduğunu hatırlıyor ve ona yardım etme gereği duyuyor!

İkimizin Yerine dizisi heyecan dolu geçen 290. bölümün ardından şimdi de 291. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 291. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 291. bölümde neler olacak?

İKİMİZİN YERİNE 291. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 




Jagdish, gizemli kadına yardım edebilecek mi? Derken Anandi de Shiv'le evliliğin ilk gecesinde heyecan yaşar! Anandi, Shiv'e henüz alışamamıştır ve her gece uyuyor taklidi yapar. Shiv ise Anandi'ye hiç kırılmaz ve kızmaz çünkü Anandi'yi çok seviyordur. Anandi ve Shiv evliliklerini sürdürebilecekler mi?

İKİMİZİN YERİNE 291. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 25 HAZİRAN SALI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI



İkimizin Yerine 291. bölümüyle 25 Haziran Salı günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 291. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz ancak yeni bölüm 291. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 291. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak, lütfen sayfayı yenileyerek ara sıra kontrol ediniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR