İkimizin Yerine 286. bölümde neler olacak? Shiv Anandi düğününe Jagdish engel olacak mı?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerinde'nin 286. bölümü merakla bekleniyor. Dizi severler İkimizin Yerine 286. bölüm özetini ve yeni bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Shiv Anandi düğün töreni yapılacak. Shiv Anandi düğünde neler yaşanacak?

İkimizin Yerine 286. bölümde neler olacak? Shiv Anandi düğününe Jagdish engel olacak mı?
Yayın Tarihi: 19.06.2019 15:50:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen Hint dizisi ünvanını elinde bulunduran İkimizin Yerine dizisi 286. bölümüyle ekranlarda olacak. 20 Haziran Perşembe günü yayınlanacak İkimizin Yerine 286. bölümü merakla ve heyecanla bekleniyor. İkimizin Yerine 286. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı, 286. bölümde neler olacak? Tüm bu soruların yanıtı araştırılıyor.

İkimizin Yerine 286. bölüm özeti yayınlandı. Özete göre, herkes artık Anandi - Shiv düğününe kilitlenmiş durumda! Anandi Shiv düğününde neler yaşanacak? Shiv, geçtiğimiz bölümde Jagdish'i hapisten kurtarmıştı. Kendisine "yolsuzluk" iftirasında bulunan ve daha sonrada bunu itiraf eden Jagdish'i valiyle de konuşarak hapisten kurtaran Shiv, ailenin gözünde büyük takdir topladı. 

İKİMİZİN YERİNE 287. BÖLÜM (21 HAZİRAN CUMA) ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Jagdish Anandi - Shiv düğününü engellemeye çalışacak mı? Shiv'in kız kardeşi Sanchi'de Anandi'ye olan kıskançlığını düğünde ortaya çıkaracak mı? Tüm bu soruların cevabını İkimizin Yerine 286. bölümüyle öğrenebileceğiz. 

İKİMİZİN YERİNE 286. BÖLÜM ÖZETİ İZLE


Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine 286. bölümüyle 20 Haziran Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanını ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 286. bölüm özeti yayınlandı ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR